Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje marzenia o nudnej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

Marze o nudnej dziewczynie.

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Bo jesyem zwykly chlopak i chce zwyczajnie zyc

Gość gość
A ja marze o nudnym facecie, bo mam juz dość facetow imprezowiczow i rozczarowan

Gość gość
gość dziś x szkoda że z czasem ci się to zmieni, ja może nudny nie jestem bo potrafię się śmiać, mogę posiedzieć u znajomych, pospacerować itd. imprez nie lubię i nie przeszkadza mi jak siedzę w domu tak też było w moim związku, dziewczynie się to bardzo podobało i chciała siedzieć w domu, przytulaliśmy się sporo czasu, jakieś gry, filmy, umieliśmy zorganizować czas, często proponowałem jakieś spacery, ogólnie gdzieś wyjść ale nie chciała. Rozstała się ze mną i powiedziała mi że nie może mnie nigdzie wyciągnąć... sama nigdy nie zaproponowała wspólnego wyjścia... wam dziewczynom nie dogodzi nawet jak się dla was robi wszystko.

Gość gość
Nie "wam" dziewczynom a tej, o której napisałeś 💤

Gość gość
niestety ale strasznie dużo jest tego typu wiadomości i nawet nie chodzi o rutyne bo ja jej nie czułem. najlepsze bylo jak po 6 miesiącach chciała do mnie wrócić a w tym czasie sobie imprezowala, seks bez zobowiązań, paru ją biło i nagle zatęskniła :) niestety może jakiś mały % byłby stały w tym co mówi i jakoś wątpię że akurat ty byłabyś ta "lepsza" oczywiście bez obrazy bo tak naprawdę cię nie znam i nie będę w ciemno oceniał :) to jest tylko moje zdanie.

Gość gość
Przeczytaj to, co napisałeś o 19.23, może dostrzeżesz jak bardzo jesteś niekonsekwentny?