Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agapang

Spotykanie bez zobowiązań

Polecane posty

Gość Agapang

On mieszka 200 km ode mnie. Piszemy prawie codziennie od niemalże roku i spotykamy się.. Tak mniej więcej raz w miesiącu... W hotelach..czasem przyjezdza do mnie autem.. Nie padły żadne słowa i wyznania, oprocz tego ze jestem wspaniała, bla bla bla. Właśnie w tym problem. Zastanawiam się czy może nie jestem dla niego wygodnym rozwiązaniem bez zobowiązan. Kiedyś opowiadał mi o tym, że nie szuka miłości.. (W takim wypadku oczywiscie potrzebuje seksu, tak?)... Ciągle piszemy, własciwie on nie ma czasem czasu odpisać.. Obiebuje ze bedzie dzwonił, ale nie robi tego.. Powiedzcie mi, czy powinnam go zapytac o to czy nasze spotykanie jest bez zobowiązań? Ja szukam miłosci

Gość gość
poszlas z typem tak po prostu do lozka i chcesz mu powiedziec ze szukasz milosci? czym? pipa? hahahaha co za pustak no coz przynajmniej tamten sobie porrrochal :D

Myślę, że nie ma go co o to pytać. On nigdy Ci nie sugerował, że z jego strony jest jakiekolwiek uczucie i nie zakochuje się jak człowiek zakochany. Jeśli szukasz miłości, przestań marnować czas na takie relacje.

Gość gość
Ile Ty masz lat, Agapang? 20? 25? 30? Czy 15? Fajną ma furę? Hotele wybiera tanie, czy ze SPA? Zapytaj ile lat maja jego dzieci i kiedy sie ożenił.. Ja pier...ę!!

Gość Agapang
Hahah

Gość Agapang
Wlasciwie to padla jedna deklaracja, taka ze jestem jego dziewczyna. I to on o to zapytał. Ale poza tym to macie chyba racje

Gość Agapang
No bo jak tak się spotykać bez zobowiązań? On ma z tych stosunków przyjemność (no ja w sumie tez) ale ja to tak widzę, ze dla mnie to jest inwestycja na przyszłość bo jak się zakocha to potem będzie mnie przez cale życie utrzymywał. No ale jak on nie myśli o miłości to po co mam mu dawać?

Gość gość
Z tobą raz w miesiącu. A jak myślisz ile tobie podobnych może mieć na pozostałe dni? Zapytałaś i nawet sobie sama odpowiedziałaś - jesteś tylko do jednego. Jak go zapytasz to powie ci wszystko żeby cię zatrzymać bylebyś mu grafiku nie zaburzyła. Sorki.

Gość Agapang
Hahah nie bedzie mnie utrzymywal, to napewno haha bo zarabiamy podobnie, jestesmy biedni podobnie:D i jest tylko dwa lata starszy:D

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec co powinnas zrobic napisz do mojej wrożki Sofii. Ona Ci powie co on myśli,co czuje, czy Cie okłamuje, zdradza. Sofii jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
gdzie się poznaliście?

Gość gość
Skoro raz w miesiącu bez zobowiązań to nie ma mowy o związku. Niektórzy częściej kochają się z prostytutką

Gość gość
Zapomnij o nim.