Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam chłopaka a on nie chce mi wybaczyć

Polecane posty

Gość gość

Wypijam na imprezie i troszkę mnie poniosło, przespałam się z jego kolegą, który później mu to wyjawił. Ja tłumaczyłam mojemu chłopakowi że tylko oral i anal był i że to nic nie znaczy, bo seks to przecież seks klasyczny, że byłam pijana i wsio a on mnie zwyzywał i się przestał odzywać. Co zrobić żeby mi wybaczył?

Gość gość
Nie wybaczy daj sobie spokoj idz sie puszczac dalej

Gość gość
Trochę musiałaś tego wypić.

Gość gość
Ale ja kocham mojego chłopaka i chcę z nim być :( To był incydent, prawda że wcześniej też mi sie zdarzyło coś podobnego, ale to wina alkoholu. Jak wypije to tracę nad sobą kontrolę i mój chłopak o tym wie. Na pewno mogę go jakoś do siebie przekonać...

Gość gość
glupie prowo :(

Gość Gosiia1
W sumie ja też nie uważam aby anal czy oral nazywać seksem. Jeżeli on taki świętoszek co to chce trzymać swoją dziewczynę na smyczy, to ma za swoje. Daj sobie spokój z tym frajerem, znajdź jakiegoś faceta o otwartym umyśle.

Gość gość
To może nie pij, jak tak cięzko u Ciebie z myśleniem. Niech facet znajdzie sobie normalną kobietę. Nie naprawisz tego, faceci nie chcą 'dziwek' na partnerki.

Gość gość
moja była też wolała się wyszumieć, już nie jesteśmy razem, nie miałem ochoty żyć w takim związku. Jest teraz samotna.