Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się w domowych warunkach sprawdzić czyje będzie dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką 2 lata i nie ukrywam, miałam 2 przelotne romanse Niedawno okazało się, że jestem w ciąży, na 90% to będzie dziecko któregoś z kochanków. i chciałabym sprawdzić czyje to dziecko. Troszkę się boje, że mój mąż może się skapować po porodzie że to nie jego, choć znając życie będzie za głupi żeby skojarzyć fakt niepodobieństwa. Można zrobić jakiś domowy test jak z testem ciążowym?

Gość gość
Nie ma takiej możliwości. A może dziecko upodobni sie do Ciebie. Mam nadzieję, że mąż się kapnie jakąś ma wierną i kochającą małżonkę, tylko nie placza później.

Gość carownica
Tak mozna zrobic. Powiedz wszystkim, ze jestes w ciazy, ten ktory nie spi***oli musi byc ojcem

Gość gość
Faceci nie myślą o tym czuje dziecko :D jak nie wie ze mialas romans to sie nigdy nie domysli chyba ze dziecfko bedzie czarne :D ja mam 3 dzieci z czego tylko 1 jest mojego meza i on nie ma o tym pojecia :D baw sie dziewczyno bo zyje sie raz!

Gość gość
Jak widać na załączonym obrazku "qrwa qrwie łba nie urwie" :)

Gość gość
możesz sprawdzić w necie specjalne kalendarze zapłodnienia, kiedy to robiłaś, 2. czy mogłaś zajść wtedy w ciązę? wtedy masz prawodopodobieństwo 2:1, chyba że ten drugi nie jest płody, to 3:1 ??

Gość gość
Haha aż z dwoma ! No to fajne rogi ma mężulek że nawet nie wie że ma dwóch "szwagrów" a ty nie wiesz zKTÓRYM kochankiem potomek. Przed urodzeniem nie da rady po testy DNA .

Gość gość
jest stary dobry sposób. weź kilo owsa, nasikaj na niego w pełnie jak na drugie dzień zrobi się różowy znaczy dziecko jest męża , szwagra, teścia i twoje. :classic_cool:

Gość gość
Oby sie dowiedzial tępa k*****.