Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Booso

Kocham ja

Polecane posty

Gość Booso

Kocham swoja dziewczyne ale nie wiem czy jest sens dalej to ciagnac poniewaz caly czas jest cos nie tak staram sie jak moge pomagam jej opiekuje sie nia a ona wmawia ze mnie kocha i caly czas mowi ze marnuje z nia czas i zycie a ja chcem z nia zalozyc rodzine rozmawialem z nia o tym a przy kazdej klotni( ktore sa coraz czesciej) mowi ze nie wie czy jest sens aby to dalej ciagnac bo ona mysli ze ja marnuje z nia zycie i ze nie jestem szczesliwy a jestem bardzo i nie chce tego zmieniac :(

Gość gość
Dostałeś odpowiedzi w poprzednim wątku. Ile macie lat? Ile jesteście razem? Marnujesz z nią życie, w jakim sensie? Pochodzi z jakiejś patologicznej rodziny? Nikogo nie zmusisz do związku, do miłości!

Gość gośćanielinka
moze ma kompleksy,moze ci nie ufa albo ma kogos na boku i nie wie jak cię spławić,rozmawialiscie szczerze na temat przyszłosci?

Gość gość
Ja mam 18 ona 16 jetesmy juz razem sporo. A uwaza ze marnuje z nia zycie bo sie martwie o nia jak jest chora czy jak widze ze cos ja meczy to dopytuje co i staram sie zawsze jej pomoc byc przy niej i pocieszac a ona mowi ze jest problemem dla mnie bo tylko sie martwie i pomagam i nie wiem co jest w tym dziwnego poniewaz jest to normalne w zwiazku tak? Mowi ze mnie kocha i widze to jak mowi cos szczerze to az lzy jej leca i nie wiem czy cos sie dzieje czy poprostu juz nie chce ze mna byc jak dzis spytalem ja w oczy i spytalem dlaczego chce zerwac to powiedziala ze nie chce byc problemem w moim zyciu i nie chce zebym sie ja przejmowal a jak powiedzialem zeby prosto w oczy mi powiedziala ze juz mnie nie kocha to powiedziala ze zrobic tego nie moze poniewaz mnie kocha i bedzie kochac

Gość gość
Tak często choruje? A może zachorowała na coś poważnego? I wie, że faktycznie będzie cięzko stworzyć związek. Była ostatnio u lekarza, maiął jakieś badania robione?

Gość gość
nie chce ciebie wykorzystywać,ma z tego tytułu wyrzuty sumienia,tak są takie kobiety jeszcze na świecie,moze jest cięzko chora i nie chce zebys marnował sobie zycie przez nią

Gość Boos
była i byłem z nia i nic a widze po niej ze chce ze mna byc wczesniej miala chlopaka ktory ja uderzyl i nie wiem moze to ma jakis wpyw na to czy cos nie wiem juz co robic jest nam dobrze razem ale teraz mowi ze jest problemem dla mnie i tylko obciaza mnie swoimi problemami i nie chce ona tego a ja nie dam rady tak patrzec jak sie zadrecza i chyba nikt nie lubi jak jego partnerka jest smutna czy placze i nie wiem co robic bardzo mi na niej zalezy i chcem zrobic wszystko zeby bylo miedzy nami dobrze

Gość gość
dziś Wykorzystywać? W jaki sposób? Chłopak ją kocha, a kiedy się kocha, to jest się w chorobie z partnerem, na dobre i złe. X A moze nie powiedziała Ci prawdy, i faktycznie jest chora?

Gość gość
Nie wiem panowie jak sie pytalem i szczerze odpowiadala to nie jest chora a jej mama by powiedziala dla mnie o tym

Gość gość
Cięzko coś doradzić. Albo jest chora i nic nie mói, albo ma jakieś problemy psychiczne, serio.

Gość gość
I wez tu badz madry i cos zrob ;(