Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotaka94

Lubicie się masturbować dziewczyny?

Polecane posty

Gość jakotaka94

Jeśli tak to jak często to robisz i czy paluszkami tylko czy macie jakieś inne sposoby na doprowadzenie się samej do rozkoszy.

Gość gość
ale pytanie..

Gość gość
Uwielbiam, zawsze o kazdej porze, w gre wchodzi paluszek+łechtaczka... stosuje oliwkę(czasami) a nieraz wystarzy moja wy*zieli*ka :) świetnie jest tez pod prysznicem, woda na ful, ogomny strumien i okrężne ruchy ... ale mam juz ochote tak na serio z facetem, minetka jakas

Gość gość
mysle ze chetnie bym to zrobil

Gość gość
Zawsze jak moj chlopak jest w delegacji. Wieczorem mamy sextelefon no i masturbuje sie chetnie jak go slysze. Ostatnio kupil mi gumowego k****a jako zastepce. Problem w tym, ze coraz czesciej wole, zeby moj chlopak byl znowu w delegacji.

Gość gość
Ja jeszcze nie mam chłopaka a z resztą nawet gdybym miała to i tak uważam że na seks mam jeszcze czas,natomiast masturbację odkryłam dopiero w ubiegłe wakacje i zabawiam się przynajmniej 3-razy w tygodniu,najczęściej gdy jestem sama w domu.

Gość gośćnutka
Robię to codziennie prawie. Raz same paluszki, innym razem wibratorem :) Bardzo lubię też gdy biorę prysznic doprowadzić się do orgazmu strumieniem wody. Nigdy nie potrzebuję wspomagaczy typu wazelina itp. awsze jestem bardzo mokra, do tego stopnia że moczę prześcieradło ;) Już mam ochotę się masturbować. Wilgotna się zrobiłam :P

Gość gość
Wlasnie rozmawialam telefonicznie ze swoim chlopakiem. Dzisiaj doszlam szybciej. Wibrator mam jeszcze w srodku. Teraz chcialabym pieszczot z dojrzala kobieta.

Gość gość89
Ja to robię prawie codziennie. Czasami się zastanawiam czy nie za często. Potrafię w ciągu dnia 2 razy się masturbować i do tego 2 razy uprawiać seks ze swoim facetem

Gość gośćnutka
też mam jeszcze wibrator w cipce :P Na jednym orgazmie się nie skończy:P

Gość blondwłosa21
Lubię i to bardzo się masturbować, gdy miałam chlopaka robiłam to 2 gora 3 razy w tygodniu, teraz gdy już nie mam niestety robię to niemal codziennie, paluszkami albo prysznicem, wibratorem nigdy jeszcze nie próbowałam ale własnie niedługo mam zamiar sobie jakiś kupić. Ps. Chyba każda dziewczyna od czasu do czasu lubi sie tak sama zabawić, tylko niektóre robią to często tak jak ja a niektóre rzadziej.

Gość gośćnutka
Mój wibrator jest mały i zgrabny a potrafi dać taki orgazm że jęczę i wiję się w ekstazie. Ma mocne wibracje i czasem doprowadzam się do orgazmu uderzając nim w łechtaczkę. O jesooo jaki mam wtedy orgazm mocny :P

Gość klaudynka17
Masturbację zaczełam 2 lata temu jak tylko pierwszy raz tego spróbowałam to uwielbiam to robić, mam 17 lat i robię to codziennie nieraz z małymi przerwami, zawsze gdy się kładę do łóżka to przed snem muszę się zaspokoić, zaraz się kładę i już mam myśli o doprowadzeniu sie do orgazmu. Nie wiem czy nie przesadzam czasami i czy to nie jest za często w moim wieku i jak to wpłynie na moje życie seksualne bo jestem jeszcze dziewicą.

Gość gość
klaudynka17 dziś przynajmniej poznasz swoje ciało

Gość nimfa89
Lubię i właśnie zaraz to zrobie w łóżeczku.

Gość gość
Jest tyle seksownych chłopaków by dobrze zrobić to po co się masturbowac

Gość gość
"Masturbacja pozwala kobiecie się rozwijać, odkrywać nowe rejony rozkoszy, eksperymentować. To wspaniałe chwile, kiedy można poświęcić się wyłącznie sobie."