Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koki i cebule na głowie jak to oceniacie

Polecane posty

Gość gość

Witam co sądzicie o modzie gł. młodych dziewczyn na koki ? Maja ładne nieraz długie włosy a stale upinają . No i upięcie 'na cebulkę" .Koleżanka kiedyś zaśmiewała się że jak zebrało sie z 5 dziewczyn circa 18 letnich -wszystkie cebula albo kok, twierdzi że to babciowo wygląda a jak wy to odbieracie ?

Gość gość
w d/u/p/ie cie mam !!!

Gość gość
A ty swoje zdanie zbudujesz na tym, co sie kolezance podoba/nie podoba i co my napisEmy? A co ty o tym sadzisZ?

Gość gość
To takie modne obecnie-w moich czasach (a mam 26lat) super świetne było upinanie w kucyk i to na dodatek na dole głowy...pamietam jak dzis! Nic dziwnego ze dziewczyny tak sie czeszą-chcą wyglądać "na czasie". Mało wymagająca jest taka fryzura-uczesać, zakręcić do gory i związać gumka a trzyma sie cały dzien i włosy nie wariują. Modne sa tez kurtki parki, nowe air Force i rurki do kostek-kazda dziewczyna prawie ma taki zestaw. Taka moda. Ryby płyną z nurtem ;)

Gość gość
Niektorym pasuje, innym nie. Moda jak moda, same w sobie koki to nic szczegolnie interesujacego ani odpychajacego, tylko przez to, ze nagle co druga ma rzucaja sie w oczy. Nigdy sie nie przejmowalam tym, co modne, zawsze wolalam byc niepopularna niz taka jak wszyscy.

Gość gość
Niestety nie każdej to pasuje .Te z brzydkimi buziami, wysokimi czołami itp. to w "cebuli" wyglądają jak downy . Dobierz styl do siebie a nie bezrozumnie imituj koleżanek bo czasem kicha z tego wychodzi.

Gość gość
Nie podobają mi się te fryzury, szczególnie "cebule". Co gorsza, upinają tak włosy nawet kobiety przed 40-tką - vide moja koleżanka w pracy. Fakt, że ma długą, smukłą szyję, ale jednocześnie trochę zbyt ostre rysy i odstające uszy. Nie wygląda to dobrze i nie piszę tego złośliwie. :-) Włosy w kok nie są może " babciowate", ale trzeba mieć bardzo regularne rysy.

Gość gość
Fajne to i wygodne. Ale widzialam kobiete ktora miala troche garba okolo 30 i byloby dobrze ale ten garb rzucal sie w oczy. Gdyby rozpuscila byloby lepiej. I taki jest fakt u jednej to korzystne u innej nie. Ja mam np tak, ze mi pasuje ale w ciazy spuchlam i twarz tez mi spuchla i juz mi nie pasowalo wtedy...

Gość gość
Na studiach jeszcze zanim to było popularne była laska czesząca w kok. Przecietna urodą starsza od nas kończąc studia miała 27-28 lat Może dlatego a może to przez nijakie szaro bure ciuchy ale w tym koku wygladała serio staro .Jak baba przed 40 .

Gość gość
dla wygody? dlaczego nie? dzisiaj w hotelowym basenie spotkałam dziewczynę z pięknie upiętym kokiem, wcale jej nie postarzał. Wcześniej widziałam ją w rozpuszczonych włosach. Bez przesady, z długimi włosami różne fryzury tworzyć w zależności od tego co chcemy czynić.

Gość gość
upinanie długich włosów=wygoda. Rozpuszczone, bezwładnie fruwające nie zawsze stanowią piękną fryzurę.

Gość gość
Koki i cebule na głowie jak to oceniacie.... x x a po co oceniac? komus sie podoba to niech sie tak czesze, a ty autorko zajmij sie swoim zyciem- taka moja mala rada :)

Gość gość
Ciocia dobra rada -cebula ? xd.

Gość gośćopcjonalnie
21.43 A ty w kazdym watku to samo... Po to jest forum zeby pytac, a ty co taka przewrazliwiona jestes za kazde pytanie w/p/i/e/r/d/o/l dostawalas???

Gość gość
No dzięki dziewczyny... Stara baba przed 40 :-o. Taka to już filcowe bambosze i trwała na włosach? :-D a wy co? Młode siksy :-o

Gość gość
Sama czesto mam taka fryzurę. Mi to pasuje a jeżeli komuś się nie podoba - niech nie patrzy - proste jak drut. ps. jestem po 30 🖐️