Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne??

Polecane posty

Gość gość

O której zasypiają wam dzieci ?i w jakim sa wieku...? Moje dzieci późno chodzą spac młodszy 1,5r kolo 21 a starszy lat 7 blisko 22giej. Meczy mnie to czasem . Klade starszego po 21 a on do 22 wola pyta przychodzi ....

Gość gość
Moja czterolatka zasypia koło 21-22, raczej bliżej 22, śpi do 8. Mnie to pasuje bo jak wracam z pracy koło 15-16 to mam jeszcze sporo czasu dla córki. Ale podobno są dzieci zasypiajace o 18-19, dla mnie to kosmos.

Gość gość
To może ten typ tak ma;-),dziekuje za odp. U mnie ta różnica ze 7latek chodzi do szkoły jak ma na ósmą ro problem rano wstac,a wydaje się ze powinien byc zmęczony trenuje 3razy w tyg pilke nozna,szkola a proszę nie ma sily na niego;-) Tobie pasuje bo pracujesz a ja po całym dniu z chłopakami chciałabym na chwile usiąść zrobić cos dla siebie a...zasypiam;-)

Gość gość
Ja myślę że jak córka zacznie szkołę to też wesoło nie będzie ze wstawaniem rano bo to typ sowy jak ja i mąż ;) Pewnie że byłoby fajnie gdyby chodziła spać o 20, wieczór dla siebie itp.Ale na siłę jej nie uspie, pamiętam jak sama się meczylam jak miałam chodzić spać po dobranocce, przewalalam się w łóżku aż w końcu rodzice odpuscili. Do szkoły chodziłam niewyspana ale co zrobić, bilologii nie przeskoczysz...

Gość gość
Tez pamiętam ten bol....wieczorynka i leżałam godzinami aż nie zasnęłam. No trudno trzeba to przeżyć kiedys docenia sobie sen;-)