Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie, jaka kobieta w łózku Was najbardziej kręci?

Polecane posty

Gość gość

jak się zachowująca, co robiąca?

Gość gość
aktywna a nie jak polki kłody

Gość gość
aktywna czyli?

Gość gość
Stereotyp klod, widzę cały czas jest na topie. Ale czy to jest tylko wina kobiet? Podobno wina leży po dwóch stronach. A moze to wszystko wymyśliła grupa niezadowolonych mężczyzn, a śpiewka jest powtarzana wciąż i wciąż. Legenda przechodzaca z pokolenia na pokolenie.? Kim jest kobieta kłoda? A kim mężczyzna kłoda? Bez wyobraźni?

Gość Pani Bernadett
Podpisuje powyższe :)

Gość gość
Ja mam chlopaka klode

Gość gość
kloda jest pelna obaw, kompleksow, bierna, przedewszystkim kloda jset pozbawiona ekspresji; przezywa cala przyjemnosc w ciszy i przewaznie ma wpojone ze przyjemnosc z seksu to zlo.. x kobieta wulkan bardzo zywo reaguje, szybko robi sie goraca, swintuszy, mowi brzydko, caluje za uszami, po szyji, brzuchu, goraco przezywa kontakt fizyczny i emocjonalny, celebruje cialo faceta jakby pierwszy raz w zyciu widziala nagiego wysportowanego faceta, robi loda z takim zapalem ze od patrzenia mozna eksplodowac - widac ze sprawia jej to ogromna przyjemnosc. Jej oczka robia sie maslane a spojrzenie mowi bierz mnie! Chetnie sama wypina tyleczek i mowi "wiesz co masz robic". Jak przychodzi co do czego jest mokra i goraca, glosno (ale nie udawanie) jeczy i zywo reaguje. Jak dochodzi to sasiedi slysza / wbija pazury w plecy

Gość gość
kloda po prostu nie wie co to jest pewnosc siebie, swojej seksualnosci w lozku...

Gość gość
A Pani Bernadett wyobraźnię ma?😴

Gość gość
ze niby kto?

Gość gość89
A lubicie kiedy kobieta sam prosi się o seks? Ja bym mogła robić to ciągle a moje niektóre koleżanki twierdza że czasami powinnam udawać niedostępną i odmawiać mężowi...

Gość gość
dziś kazdy komu malo to Ci powie ze powinna sie prosic non stop... tez tak mialem kiedys x potem jak masz seksu w nadmiarze to jednak przychodzi refleksja ze jakby ... musisz troche grac, tak zeby on nie czul ze ma dostep 24/365 czasem badz niedostepna inna sprawa to ze jak tak Ci sie ciagle chce to moze zwyczajnie potrzebujesz wiecej? zerznac Cie nie moze porzadnie?

Gość gość89
Ale ja mam tak że np on jest w pracy i ja się masturbuję a potem mój facet przychodzi z pracy i czasem uprawiam seks jeszcze 2 razy i mam orgazmy praktycznie zawsze. Jak mam mu odmawiać skoro mam na to ochotę...

Gość gość89
Nawet jeśli po seksie czuje się zaspokojona a on potem mnie zaczyna dotykać to znowu mam ochote...

Gość gość
too wszystko gra, jak jest namietnosc i ogien z jego strony to wszystko jest na miejscu... czasem zrobcie sobie przerwe tydien czy cos, jkaies wczasy... bylem z kobieta z ktora byla mega namietnosc i 5 lat codziennie seks uprawialismy

Gość Król jestem
Ja lubie uległe, delikatne dziewczyny, grzeczne i czułe. Jestem despotyczny i nie toleruje sprzeciwów w łożku. W codziennym życiu moja kobieta moze rządzić wszystkim co mam ale jeśli jesteśmy w sypialni ja jestem jej Królem.

Gość Pani Bernadett
A moze, aby kobieta nie była kłodą potrzebny jest jakiś solidny bat nad nią? Panowie, wiadomo, że to woźnica opiekuje się koniem , wiec może by to tak pogonić do działania? Choć też pamiętajcie , ze nie każda klacz jest stworzona do obciagania z polykiem. Mam nadzieję, ze zrozumiecie co mam na mysli;)

Gość gość
wystarczy, że jest wąska w pasie i jakiś bonus w postaci rudego paseczka na wzgórku łonowym

Gość gość
Mąż mówi że z wyobraźnią i fantazjami. I taka właśnie jestem :) Razem w wyobraźni realizujemy moje fantazje o gangbangach w dziwnych miejscach

Klacz, która nie jest stworzona do obcìągania z połykiem, nie jest stworzona dla mnie ;) Mam nadzieję, że rozumiecie o czym mowię; )

Gość Pani Bernadett
Zastanawia mnie jedno. Gdzie znaleźć takich mężczyzn aby byli dominatorami. Nigdy nie zmęczonymi, wiecznie majacych ochote na seks nie bojacych sie nowych eksperymentow, silnych kobiet? Bo jak żyje, miałam tylko jednego partnera przy którym byłam wiecznie podniecona. Na którego wkurzalam się jak nie mógł się kochać, jedno ale. Miał żonę. A reszta gości których spotkałam, w tym mój mąż, no smutno mi jest. Tutaj kazdy facet pisze, ze uwielbia wszystko, ze są stanowczy i mescy. Tacy o których ja marzę. Gdzie byli Ci mężczyźni 5 lat temu? Czasami czuje ze to ja noszę spodnie w łóżku :D

Gość gość
Pani Bernadett, napisz do mnie: Kafemen@wp.pl

Gość gość
Dominatorami zwykle są cisi i nieśmiali mężczyźni. Ten którego ty poderwiesz a nie taki kobieciarz co miał dziesiątki kochanek.

W świecie wirtualnym wszyscy są piękni i młodzi. W realnym zostaje tylko "i". ;)

Gość gość
Mnie nurtuje inna rzecz. Pominę powody, choć mogę się podpiąć pod autorkę. Tego mi brak w małżeństwie. I teraz do czego zmierzam. Otóż poznałam kogoś przez neta, przystojny, inteligentny podoba mi się. Jasno mówi że szuka seksu. Ja również, z tą różnicą że ja chciałabym jakiegoś zainteresowania, kontaktu itd. On natomiast owszem, coś tam czasem napisze ale to tak bardziej na odwal-czuję to. Wiem, że mu się podobam, dążył do seksu na którymś tam spotkaniu. Ale ciągle blokuje mnie fakt, że mam wrażenie jakbym to ja go zdobywała i goniła za nim. Ja nie napiszę to on też. Bez sensu. Chciałabym mieć kochanka, ale chciałabym też czuć się zdobywana a nie na zasadzie - jak chcesz to możemy się zobaczyć. Czy są mężczyźni którzy potrafią adorować kochankę zanim ją posiądą?

Są tacy, którzy zrobią wszystko, by dobrać się do dziurki ;)

Gość gość
Najlepsze są zboczone !!! no i fajnie jak by była Bi

Gość gość
Najlepsze kochanki to zboczone kobiety.

Gość gość
Androgen- gdzie???