Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkaaa

brat mojego narzeczonego mnie podrywa!!

Polecane posty

Gość autorkaaa

tak jak w temacie brat mojego narzeczonego mnie podrywa, nie wiem czy ja sobie to uroiłam czy jednak to dzieje się na prawdę! podczas jednego z "rodzinnych " obiadów miałam wrazenie ze rozbiera mnie wzrokiem ! przypadkiem nasze stopy pod stolem sie spotkaly iii.. wtedy sie zaczelo zaczal mnie smyrac pod stolem przeszly mnie dreszcze po calym ciele a zarazem myslalam ze sie spale ze wstydu gdyby ktos to zauwazyl obok mnie siedziala moja" przyszla tesciowa " za jakis czas wyszlam do toalety a on za mna (lazienka byla na pietrze wiec nikt nie moglby zobaczyc)niby przypadkiem ale jednak zlapal mnie za reke i przyciagnac do siebie po czym objął ... spłoszyłam sie i szybko wrociłam za stół pomożcie co w tej sytuacji mam zrobić?!

Gość gość
Daj mu się przelecieć

Gość gość
I dałaś się tak smyrać nogą? Nie zareagowałaś na przytulenie? Kochasz ty swojego narzeczonego?

Gość gość
Zostanie w rodzinie. Nie przejmuj się.

Gość autorkaaa
nie nie dałam odruchowo zabrałam..od tamtej pory nie daje mi spokoju caly czas o tym mysle

Gość autorkaaa
darujcie sobie głupie komentarze i nie oceniajcie. pytam sie o to co mam zrobic w takiej sytuacji ?

Gość gość
Podoba Ci się on? ;)

Gość gość
zrób mu loda i da ci spokój ja tak zrobiłam szwagrowi i teściowi

Gość gość
To są tradycyjne testy rodzinne, trzeba się wykazać z bratem a potem z teściem aby przyszły mąż miał dobrze, Twój narzeczony wie że oni cie testują, bo oni mu powiedzą czy jesteś dobra w łóżku. Koniecznie musisz się przespać ze szwagrem

Gość autorkaaa
jest przystojny i to bardzo.od poczatku mialam z nim dobry kontakt i zawsze mielismy o czym rozmawiac

Gość autorkaaa
narzeczonego kocham jestesmy ze sobą ponad 5 lat na początku świata po za nim nie widziałam przez mysl mi nie przeszlo zeby dac sie adorowac innemu i mielismy taki czas w zwiazku ze musielismy przemyslec czy nie jestesmy ze soba z przyzwyczajenia. ale teraz nie wiem co mi odbilo! jak planujemy go odwiedzic to nogi mam jak z waty

Gość gość
Na pewno masz nie jarac sie tym jak glupia nastolatka. Nie wpadlas na to,ze wykorzystuje sytuacje, bo Ty nic nie robisz? Zrobisz awanture to sie osmieszysz ,on powie bratu,ze Cie testowal i jak juz widac moze juz miec co mu powiedziec :-/ trzeba bylo uciac to od razu, raz a dobrze, zdzielic po ryju nawet i powiedziec,ze sobie tego nie zyczysz, ze powiesz jego bratu...bylby dumny z tego,ze jego brat dobrze trafil...nawet jesli mu sie podobasz to brat jest dla niego wazniejszy od Ciebie. Pozwol na wiecej a juz zawsze bedziesz dla niego latwym k***iskiem i jego kolejnym krokiem bedzie reka na d***e i na cyckach. Teraz to jesli to powtorzy to mozesz sie z nim. Ostro rozmowic i zobaczysz reakcje ,jak bedzie nachalny to go nagraj jak Cie nagabuje i opowiedz o tym narzeczonemu.

Gość gość
A powiedział coś jak Cię przytulił?

Gość gość
Ale...ty nie chcesz zastosowac sie do naszych rad. Piszesz jak napalona malolata. Dasz mu doopy i to juz niedlugo.

Gość autorkaaa
nie wiem moze to chwilowe taki zastrzyk andrenaliny jakies motylki w brzuchu. ale przyznam sie ze troche mi sie to podobalo

Gość autorkaaa
No dobra, napiszę wam prawdę. Całą noc o tym myślałam, aż dogodziłam sobie paluszkami. Następnym razem nie przepuszczę okazji i wpuszczę go do toalety.

Gość autorkaaa
nawet nie zdażył nic powiedziec. moze i macie racje w w koncu on ma zone i dziecko a my za dwa lata planujemy slub..

Gość gość
Po ile wy macie lat?

Gość autorkaaa
ŻENADA! Jacyś zboczeńcy się podemnie podrobili!!!! CO ZA GŁUPIE FORUM!!!!

Gość autorkaaa
widze ze ktos sie wczuł w temat i sie podszywa....

Gość gość
Pisda dowartosciowuje się że dwóch braci na nią leci. Kwestia czasu, że się przespicie. Uważaj żebyś nie zaszła w ciążę i nie miała obaw który jest ojcem dziecka i robiła badania DNA :-D:-D Głupia i naiwna jesteś. Rajcuje cie że inny cie adoruje. Już ci.pka się grzeje że tamten wbija kó.tasa w ciebie. Wszystko zostanie w rodzinie. Brakuje jeszcze teścia, teściowej i pieska.:classic_cool:

Gość autorkaaa
Przynajmniej się do czego. Uprawialam z tym bratem seks w ubikacji :-) Nie mogłam się powstrzymać tak ładnie prosił.

Gość autorkaaa
czyli uwazacie ze przy najblizszym spotkaniu mam udawac ze nic sie nie stalo ?

Gość autorkaaa
Ostatnio po imprezie teścia, mój narzeczony i jego brat rżnęli mnie na zmianę. Bardzo to lubię. Jestem młoda, mam 17 lat korzystamy bo lata lecą wy zazdroscicie. Nie zabezpieczałam się dwóch będzie płaciło alimenty,, hihi hihi

Gość autorkaaa
czekam na powazne odpowiedzi

Gość gość
Daj mu dópy. Jak na moje oko lecisz na niego. Podoba Ci się to. Tyle w temacie.

Gość autorkaaa
dzieki za rade ale dÓpy mu nie dam

Gość gość
Który jest bardziej atrakcyjny?

Gość gość
Gdyby cie to nie rajcowalo nie pisalabys w tym miejscu i nie szukała porad. Trzasła w łeb aż by się otjepal. Podoba Ci się to. Tylko nie Pisz za pół roku że masz kaca moralnego bo uprawiałaś z tamtym seks gówniaro 🖐️

Gość gość
Rozum gdzie masz? Ukradli?