Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatarzynaG3D

jak to wytłumaczyć...

Polecane posty

Gość KatarzynaG3D

nie potrafię przestać myśleć o tym że mój facet zapewne wciąż myśli o byłej kobiecie. Oczywiście on zapiera się nogami i rękami, że tego nie robi ale jak inaczej wytłumaczyć jego zachowanie.. Był z nią pięć lat, teraz już od rozstania minęło 6 lat a ze mną jest od roku. Jednak martwi mnie jego zachowanie .. któregoś dnia pomylił się i nazwał mnie jej imieniem. Tłumaczył się że był wyrwany ze snu i dlatego tak się stało.. a więc mu się śni. Przyznał to, że śni mu się czasami nawet raz na miesiąc. Druga sprawa to to, że cały czas gdy przejeżdżamy obok jej rodzinnego domu on tam natrętnie wlepia wzrok jakby chciał ją zobaczyć... Uważacie jak ja że się z niej nie wyleczył? :(

Gość gość
Tak, też tak myślę.

Gość KatarzynaG3D
:( i na dodatek powiedział mi że nie wymarzę przeszłości ze swojej głowy bo się nie da. A z drugiej strony twierdzi, że mnie kocha i muszę zrozumieć, że pewnych rzeczy nie da się zapomnieć.. A ja z tego wszystkiego głupieje :(

Gość gość
Że co? Byli partnerzy, są BYŁYMI. Jasne, ze przeszłości się nie wymarzę, ale nie można w niej tkwić, bo rani się swoich obecnych partnerów.

Gość KatarzynaG3D
Nie wiem co mam zrobić.. nie chce resztę życia patrzeć jak on jej wypatruje.. zwróciłam mu uwagę że mnie to boli on twierdzi że to jego nawyk który został nie wie dlaczego to robi.. ale robi nadal.. A z drugiej strony jednak okazuje mi swoją miłość .. ale czy to na pewno miłość a nie pocieszenie ?..