Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol w dolnej czesci pleców

Polecane posty

Gość gość

Część. Poradźcie mi cos. Wczoraj pochylając się po pewna rzecz podczas zgięcia cos tak strzeliło w dolnym odcinku kręgosłupa ze przez okolo piec minut musiałem zostac tak zgięty bo nie mogłem się ruszyć. Później usiadłem na ziemi i jakos wstałem. Bol jest w miejscu gdzie są kręgi(na środku) zaraz przy kości ogonowej. Ne dam rady nawet dotknąć swoich kolan a o ubraniu skarpet mogę zapomnieć. Przez noc troszeczkę mi przeszli ale do normalnego funkcjonowania jeszcze brakuje. Doradzicie coś

Gość gość
Leki p/bólowe, p/zapalne, to może być rwa. Plastry rozgrzewające.

Gość gość
z kręgosłupem nie ma żartów. Może się okazać nawet, że potrzebujesz endoskopii. Najlepiej skontaktować się z neurochirurgiem. Polecam tych z KręgosłupCenter. Na pewno ci pomogą, chociażby miało się to ograniczyć do kontaktu mailowego

To mogą być korzonki, rwa albo jakieś problemy z kręgosłupem. Drogą wirtualną nie da się postawić diagnozy. Konieczna jest wizyta u lekarza specjalisty. Pozdrawiam!

Gość gość
Na pewno bedzie potrzebna będzie wizyta u lekarza- im szybciej tam pojdziesz to szybciej przestanie boleć. Jezeli w Twojej okolicy długo się czeka do lekarza możesz ratować się lekami przeciw bólowymi bez recepty. Coś co mogę polecić od siebie to krem znieczulający z lidokainą że strony www.naporost.pl wiem że może Tobie pomóc na ból pleców bo mi pomógł gdy miałam robiony tatuaż.