Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze wierny

Brak seksu w związku

Polecane posty

Gość Jeszcze wierny

Witam. Nie wiem co zrobić więc zapytam na forum. Jak w temacie dokucza nam brak seksu. Oboje z partnerką mamy po 30 lat. Dwa lata temu urodził się nam synek. Od tego czasu praktycznie się nie kochamy. Chyba to moja wina ale całkiem straciłem na to ochotę. Pp porodzie żona przestała dbać o siebie. Nie mówię o dodatkowych kilku kilogramach. Chodzi bardziej o zachowanie. Wiecznie tłuste włosy. Potrafi przy obiedzie lub kolacji głośno pierdnac lub w inny sposób się zachować. Chyba kobiety tak nie robią nie wiem. Przestała mnie wogole pociągac. Ona cały czas nalega na seks a ja nie mam ochoty wogole. Mam też straszne kompleksy gdyż zdarzyło mi się za szybko skończyć poza tym mój penis delikatnie mówiąc nie jest największy. Ona powtarza za to nie problem ale już kilka razy wspominała jakiego to wielkiego miał jej były ale to nie problem wg niej. Jestem kompletnie załamany. Nic mi się nie chce. Nie mam motywacji do pracy do hobby kompletnie do niczego.

Gość gość
Podziel się z nią tymi przemyśleniami. Jak jest madra, to przemyśli, że może nie warto zachowywać się jak by nic nie miało znaczenia. Chce seksu, pewnie szybko zrozumie:)

Gość gość
Po porodzie yak jest że zaczyna się doceniać obwód penisa :) Nie mam pomysłu na jej zaniedbanie jednak jeśli chodzi o seks to większość kobiet po porodzie lubi podwójną penetrację. Jak nie uprawiacie anala to zacznijcie od 2 palców w trakcie stusunku. Sam poznasz czy jej się podoba. Kup jej kostium erotyczny który zamaskuje niedoskonałości urody

Gość Jeszcze wierny
Niestety rozmowa nic nie daje. Próbowałem. Skończyło się na tym żebym głupot nie pieprzyl.

Gość gość
Ona jest zmęczona wychowywaniem dziecka. Kup jej ten kostium i zaproponuj te 2 palce w tyłek aby było jej ciaśniej. Obsypuj komplementami jej włosy gdy je umyje itd.

Gość gość
O matko co Ty chlopke masz za zone? Chyba Ty jestes tym delikatniejszym wrazliwszym w zwiazku. Moj maz ma mniejszego penisa od mojego bylego chlopaka. Jestem po porodzie naturalny i co z tego. Ten mniejszy daje mi nadala niesamowite orgazmy tak jak przed porodem. Bo ten wiekszy sprawial mi tylko bol.

Gość Jeszcze wierny
Zwyczajnie nie mam już ochoty na seks. Nie rozumiem dlaczego wogole mnie nie pociąga

Gość gość
To powiedz zeby sie dla Ciebie sexownie ubrala i wlozyla sexowna bielizne. Dajcie dziecko babci komus i wyjdzcie na kolecaje. Przy lamce wina raczej sie rozluznisz i moze ona znow zacznie Cie pociagac.

Gość gość
Wspomaga pewnej zaniedbywanej żonce przez męża. On biznesmen troszkę podtuczony. Mając śliczną laskę nie był wstanie ją zaspokoić.Dopiero spełniła się ze mną w seksie. Wszyscy szczęśliwi.

Gość gość
wiesz co?:) jestem po dwóch porodach dzieci już spore najmłodsze 6 lat, mam nowego partnera, bo z mężem się rozwiodłam. Moje ciało nie jest idealne, ale mam swoje atuty ;) teraz dodatkowo jeszcze przytyłam a mimo to seks z moim partnerem jest cudowny, no zdarza mi się mieć przez moment przetłuszczone włosy ale jemu to nie przeszkadza nie chodzę tak codziennie, zdarza mi się tez puścić przy nim bąka tak samo jak jemu przy mnie właściwie to się nie powstrzymujemy :) Mam rozstępy na brzuchu a mój luby nazywa je pamiątkami życia:) W łóżku szalejemy jak się da, nakręcamy się w ciągu dnia:) Ale..... słyszę często komplementy, często mnie przytula, całuje, ukradkiem mnie dotyka gdy nikt nie widzi, potrafi mnie złapać w ciemnym korytarzu i molestować mmmm ;) U ciebie problemem nie są bąki, tłuste włosy nie wiem co się z wami stało ale po prostu żona zaczęła chyba Ciebie drażnić, dogoniła was codzienność brakuje wam wrażeń i adrenaliny zwłaszcza Tobie. Nie wiem jak Ci pomóc, musisz się sam odblokować i zobaczyć co dalej z tego wyjdzie, może zacznij od jakichs miłych smsów?;)

Gość gość
a co To znaczy ze Ci nie pociaga. Nawet jak pokaze cycki to Ci nie stanie?

Gość Jeszcze wierny
Nie mam poprostu ochoty się z nią kochać. Nie wiem dlaczego

Gość gość
ale jak widzisz fajna zadbana laske to Ci ochota na sex wraca rozumiem?

Gość Jeszcze wierny
Niekoniecznie. Chyba całkowicie się zablokowalem.

Gość gość
No to chlopie zablokowales sie ewidentie pewnie przez swój "kompleks" rozmiarowy. A wiesz mi nie masz powodu do zmartwiec nie wszytkie kobiety chca chojnie obdarzonego do sexu.

Gość gość
Radzę sie udać do seksualoga.

Gość gość
gość dziś gość dziś xx w burdelu sie urodzilas i wychowalas na p****lach? wyobraz sobie ze sa kobiety ktore urodzily, dbaja o siebie , a anala sie brzydza skoncz dawac te glupie rady, jakbys byla wyznacznikiem kobiecosci, przez to, ze uprawiasz pedalski seks🖐️

Gość gość
Miłość Grecka (anal) to wspaniała rzecz tylko trzeba umieć to zrobić ;)

Gość gość
A moze masz jakas depresje? Pogadaj z kimś A rozmiar nie ma znacznia tylko umiejętności. Postawcie też na nadmierną grę wstępną

Gość gość
Miało być namiętną

Gość Jeszcze wierny
Sam nie wiem. Być może to faktycznie jakas depresja?

Gość gość
Znajdź może psychologa, idź chociaż raz pogadać, może Ci pomoże.

Gość gość
Ja też długo cierpiałem na ten problem. Nie pomagaly mi filmiki tego typu....Czytałem kiedys artykuł że ludzie nie dbają o swoją dietę i wszystko co dobre ucieka z naszego organizmu i taki emoga być skutki. Kupiłem suplement diety LONG MEN który w swym składzie ma wszystkie składni potrzebne alby uzyskac męskość. Faktycznie zadziałała.