Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem i nie wiem

Co ja mam z nim zrobic

Polecane posty

Gość wiem i nie wiem

Hej, sluchajcie potrzebuje porady bo nie daje juz rady z facetem. Spotykamy sie dwa miesiace, na poczatku bylo ok ale z czasem zaczal sie robic coraz bardziej egoistyczny. Ja coraz czescie zamiast byc szczesliwa to cierpie przez niego. Przyklad pojechal na wyjazd z kumplami na narty, owszem nie mam nic przeciwko zaplanowany niech jedzie. Dzwonil czy tam pisal moze pierwsze dwa dni, pozniej totalna prawie olewka. W poniedzialek zaczynalam nowa prace, wiedzial ze sie denerwuje i bardzo to dla mnie wazne, nie napisal nic najmniejszego zadania powodzenia czy cos w tym stylu. Napisal tylko porozmawiamy wieczorem, oczywiscie do zadnej rozmowy nei doszlo, napisalam myslalam ze chcesz porozmawiac, a on mi tylko odpisal ze jest out, dlaczego chce rozmawiac? Szczeka mi opadla, czuje sie jak totalne g...I jeszcze jedna sytuacja wspomnial jak bardzo nie moze sie doczekac zeby mnie zobaczyc wracaja dzisiaj ale pozno w nocy. Pisal ze gdyby to mialabyc nawet jedna minuta to on przyjedzie zeby mnie zobaczyc. Ok wiadomo bedzie pozno, wiec mozna sie spotkac w czwartek. Oczywiscie tak jakby zapomnial o swoich planach zobaczenia mnie kiedy przyjedzie. Wczoraj napisal mi zebym zaplanowala cos na piatek. Tonem prawie rozkazujacym. Zapytalam co ma na mysli? A on jak to co, chcesz mnie zobaczyc czy nie? Tylko szkoda ze nagle z czwartku zrobil sie piatek. Czuje sie jak popychadlo, problem w tym ze nie wiem jak reagowac, co mowic zeby nie pogorszyc sytuacji bo tak to wlasnie jest bledne kolo. On sie tak zachowuje ja po kilku dniach mam dosc i mu wszystko wygarniam a on jest wtedy chlodny i olewa.

Gość Maraczenka
Porozmawiaj z nim a jeśli nie pomoże to Zostaw go..w przyszłości tez będzie tak Cię traktował.

Gość wiem i nie wiem
Chce z nim porozmawiac tylko nie wiem jak sie do tej rozmowy zabrac bo boje sie ze nie wytrzymam i wszystko mu wygarne. Wiadomo zalezy mi na nim, ale otwieraja mi sie oczy kiedy wiecej przez niego placze niz jestem szczesliwa. Problem w tym ze dla niego to blahostki, jakies p*****ly i zawsze mi to powtarza ze robie problem z niczego.

Gość Maraczenka
Nie tylko Ty tak masz, mam podobną sytuację. Zapytaj się czy tęsknił za Tobą jak był na wyjeździe, jeśli powie, że tak, to powiedz mu ze nie odczulas tego, bo nawet nie wie jak Ci minął pierwszy dzień w pracy ani w inne dni, w których nie chciał porozmawiać.

Gość wiem i nie wiem
Dlaczego oni tacy sa? Wiem ze ktos by powiedzial kopnij go w d..bo nie wart niczego, ale jakos nie potrafie