Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od 3dni wiatr okolo 100km h a wyjdzie z niemowlakiem

Polecane posty

Gość gość

Jest u nas o 3dni tragiczna pogoda. Jak się wyjdzie na dwór ledwo można oddychać,tak wiatr zatyka ale przeciez nie mogę 3dni siedziec z dzieckiem w domu. Nie wiem co zrobić w takiej sytuacji

Gość gość
u mnie też wieje, do tego często leje, a niemowlak na dworze codziennie

Gość gość
Ubierz odpowiednio dziecko, dobrze zasłoń budkę i wyjdźcie na krótki spacer.

Gość gość
Ja się chyba za bardzo cacka z moją półroczna...też musimy wyjść dzisiaj...w końcu to iuz duże dziecko...A ja mam wrażenie jakby ciągle miała kilka tygodni

Gość gość
a stanie się coś dziecko jak przez kilka dni nie wyjdzie na dwór? Wy już naprawdę przesadzacie. Doprawdy chodzenie w ulewie i w wichurę sprawia wam taką radość?

Gość gość
11.11- mieszkam w takim kraju, że gdybym czekała na słoneczną , bezwietrzną pogodę, to dziecko większość roku spędziło by w domu

Gość gość
A co to za przyjemność ze spaceru w pogodę, że psa by nie wygonil... Przecież można dobrze wywietrzyc mieszkanie, żeby było świeże powietrz. Mnie osobiście pusty śmiech ogarnia, jak widzę z okna mamuśki, co to ledwo wózka się trzyma, bo taka zawier***** ale ostro spaceruje :-D. Rozumiem sytuację, że wyjść trzeba, np.do sklepu, ale celowo na spacer??? Brrrr

Gość gość
Ja nie mam takich dylematów, bo muszę - mam starszego w pierwszej klasie i chodzę czy to leje czy wieje. Raczej się zbytnio nie przejmuję wiatrem, jak jest tragicznie to zakładam folię przeciwdeszczową, bo poza wiatrem jest za ciepło na opatulanie - przynajmniej u mnie.