Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straszne chrapanie w nocy

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż strasznie chrapie, kaszle w nocy. Czy to już choroba?

Gość gość
Nie musi to być od razu choroba - może po prostu jakiś problem laryngologiczny. Może ma krzywą przegrodę nosową? Albo wiotkie podniebienie, albo duży trzeci migdał... Albo polipy. Nie zawadzi wybrać się do laryngologa i przebadać się pod kątem przyczyny chrapania. No i ważne, żeby sprawdzić, czy nie występują bezdechy.

Gość gość
mój mąż teżstrasznie chrapał ... wszyłam mu piłeczkę od ping ponga w bluzę od piżamy w okolicach pleców , i teraz śpi na boku, bo piłeczka go uwiera... no i nie chrapie...

Gość gość
Błagam, jaka piłeczka wszyta w piżamę? :-) Ja polecam jednak wizytę u lekarza specjalisty - laryngologa, który specjalizuje sie w leczeniu chrapania i bezdechów. Bo to się leczy! W Wawie jest nawet specjalistyczna klinika gdzie sa przeprowadzane badania snu (Mille Medica).

Gość gość
na chrapanie mogę polecić suplement który zamówiłam na stronie anty-chrapanie.pl jestem z niego bardzo zadowolony skutecznie zwalczył moją dolegliwość i już nie chrapie

Gość gość
Też tam zamówiłem i jestem zadowolony z działania suplementu. Spisuje się rewelacyjnie

może Ty spróbuj spać z zatyczkami do uszu, jesli Ci to przeszkadza :) a mąż hmm moze jakies plasterki na nos? :) przejdzie sie do apteki, napewno coś doradzą :)

Gość gość
mój stosuje ten suplement z anty-chrapanie.pl i sprawdza się. Poziom chrapania jest już o wiele mniejszy a kuracja trwa zaledwie tydzień

Gość gość
też sprezentowałam go mojemu mężowi gdyż jego chrapanie już mnie wykańczało. Na szczęście suplement sprawdza się rewelacyjnie

Gość gość
od dwóch tygodni stosuje ten polecany suplement z anty-chrapanie.pl i muszę przyznać że jestem zaskoczony jego skutecznością, już widać pozytywny efekt jego działania

Gość gość
Mój tato kiedyś chrapał strasznie ale jak się okazało wszystko było przez to, że miał krzywą przegrodę nosową i to mocno wpływało na oddech. Aczkolwiek jeśli nie pomagają naturalne sposoby to jest nowoczesne leczenie chrapania w specjalistycznych centrach estetycznych - http://www.beauty.com.pl/pl/leczenie-chrapania