Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was miała przedłużane lub zagęszczane rzęsy? WARSZAWA

Polecane posty

Gość gość

możecie kogoś polecić? najlepiej adres strony z opiniami + realne zdjęcia ja nigdy nie miałam sztucznych rzęs, ale teraz bym chciała

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
+ czy zabieg jest bezpieczny, nie wywoła powikłań albo alergii?

Gość uleczka131a
Zapomnij o sztucznych rzęsach, pomyśl o http://lashvolution.pl/ Ja tą kurację zastosowałam przed ślubem. Zrobiłam nie małe wrażenie, bo moje rzęsy były długie, zdrowe i lśniące. Nie był mi potrzebny makijaż.

Gość gośćtyretka
Ja miałam zagęszczane w Warszawie w Magic visage i jestem bardzo zadowolona. Robiłam pierwszy raz, Obsługa na poziomie 6+, wszytsko wyjasniły Panie, powiedziały jak pielęgnować i dostałam szczoteczkę. Porównuja inne salony ( cene) wypadaj pozytywnie. Salon na Mokotowskiej.

Gość grymałka
ja też robiłam w magic visage, bo poleciła mi ich salon przyjaciółka, z resztą już wcześniej zawsze jej zazdrościłam pięknych rzęs, w końcu przed weselem sama sie zdecydowałam i już chyba sobie nie wyobrażam oka bez rzęsek :)

Gość czimka

oko z rzęsami wygląda zdecydowanie lepiej, łądniej jak dla mnie 🙂 szukam teraz nowego miejsca bo moja rzęsistka poszła na macierzyński i musze mieć nowe miejsce gdzie zrobię piękne rzęsy, rozumiem, że polecasz magic visage?

Gość Beata K

Kojarzę ten salon, ale jeszcze tam nie byłam, jakimi metodami przedłużają rzęsy?

Gość czimka

sprawdziłam salon magic visage i ceny mają naprawdę bardzo atrakcyjne, a jeśli chodzi o metody no to robią wszystkie metody w zależności od tego jakiego efektu oczekujesz.