Asix890 0 Napisano Luty 3, 2016 Proszę o szybką odpowiedź! Po ilu dniach od wzięcia tabletki ellaone można zrobić test ciążowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2016 Myślę że to zależy od momentu cyklu, w jakim wzięłaś tabletkę. Poczekaj do momentu, w którym terminowo powinnać mieć okres (zdarza się również wcześniejsze krwawienie spowodowane wzięciem tabletki), niemniej jak zaczniesz krwawić to na pewno nie jesteś w ciąży. Jeśli w terminie planowanej miesiączki nie dostaniesz krwawienia, wtedy zrób test. Ja po wzięciu tabletki miałam bardzo bolesny okres - przygotuj się na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asix890 0 Napisano Luty 3, 2016 Mam jeszcze jedno pytanie, co się dzieje po 1 dniu od wziecia tabletki i dalej? Chcę żeby działała, jestem troche przeziębiona i czuje tylko to ze mam katar i ogólne osłabienie... Nie wiem czy w ogóle zadziała... wzięłam ją wczoraj czyli około 29h po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2016 Zadziała. Przeziębienie nie ma tu nic do rzeczy, musiałabyś tabletkę zwymiotować żeby nie zadziałała. Zresztą powiem Ci na pocieszenie, że organizm jest mądry i raczej nie zajdzie w ciążę jeśli jesteś chora i osłabiona. To wielkie wyzwanie dla organizmu. Paradoksalnie nie tak łatwo zajść w ciążę ;) Po tabletce możesz czuć się osłabiona, możesz dostać krwawienia niezwiązanego z cyklem, resztę przeczytaj w ulotce, na pewno są wymienione działania niepożądane. Zapytam jeszcze - kupowałaś tabletkę bez recepty? Ile kosztowała? Nie wiem jak to teraz jest z wprowadzeniem tych tabletek do aptek, ale ja kupowałam ponad trzy lata temu na receptę i nie dość, że objechałam całe miasto w poszukiwaniu to jeszcze kosztowała chyba 170zł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asix890 0 Napisano Luty 3, 2016 kupiłam normalnie bez recepty kosztowała 120 zł w aptece BLISKA w mojej miejscowosci, mogłabyś porozmawiać ze mną gdzieś na priv? mogę dostać do Ciebie jakiś kontakt? Bardzo się boję, to była głupota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2016 mój mail: bialekoty@autograf.pl. Napisz do mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asix890 0 Napisano Luty 3, 2016 przepraszam ze tak długo ale były problemy z wysłaniem wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2016 test wykonaj 14 dni po stosunku , nie od wziecia tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach