Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boczek krojony czy warto?

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś kupował kiedyś boczek krojony pakowany? czy lepiej kupować w kawałku i samodzielnie kroić? bo wydaje sie to wygodne, zreszta mam czesto problem zbey pokroić równo. ale nie wiem jak ze smakiem?

Gość gość
krojony jest fajny, bo i oszczędność czasu jest spora. jeśli chodzi o smak to nie widze róznicy.

Gość moriskowa
Ja też kupuję najczęściej taki krojony: http://www.kaminiarz.pl/pl/oferta/horeca sama nie jestem w stanie tak cieniutko pokroić, a tak to zawsze może dorzucić kilka plasterków do jajecznicy czy innych dań.

Gość gość
WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!! WON zalosna k*******o reklamowa!!!