Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z dużymi piersiami zasługują na facetów z dużym penisem, zapamiętajcie!

Polecane posty

Gość gość

Panowie z małymi - proszę przestać się kompromitować, nauczcie się gdzie wasze miejsce i że nie dla psa kiełbasa. Dla was są kobiety z małymi cyckami.

Gość gość
A Ty zasługujesz na dużą Poradnie Zdrowia Psychicznego.

Gość gość
Ja mam duży biust, mój mąż ma małego penisa.

Gość gość
a wlasnie mojego faceta obrzydzają obleśne wielkie dojce i woli takie akurat dopasowane do swojej dloni;) a sprzeciorra ma takiego, ze po upojnym weekendzie moja pusia 3 dni dochodzi do siebie.

Gość gość
głupia prymitywna sucza :-)

Gość gość
prymtywni to sa faceci, którzy w kobiecie widza tylko wielkie dojce. poki jest mloda to ok, a później narzekają ze zonie cycki wisza do kolan... sk******************ysynki

Gość Jestę magistrę
Dla mnie najważniejsze jest, żeby facet był romantyczny. Z dużym penisem czy bez - to nie ma znaczenia. Romantyczność jest najważniejsza.

Gość gość
sztuczne cycki zasługują na sztucznego penisa,

Gość gość
Ale głupi temat! :D

Gość gość
A jak mam wielki tyłek (piersi umiarkowanej wielkości) to co wielkiego powinien mieć mój potencjalny partner? :)

Gość gość
Małe cycki =mała główka =rozumu brak.

Gość gość
Haha:D Takie ma być kryterium doboru par: duże piersi - duży penis???

Gość gość
No comment.

Gość gość
debil

Gość gość
Rozmiar nie ma znaczenia xD

Gość gość
....chyba z małymi mózgami :) jesteście flakami bez duszy, porównującymi rozmiar piersi i penisów. Nie dziwne, ze nikt was nie chce chyba, ze do pukania

Gość gość
takie duze cycki po 30 u kobiety ktora byla w ciazy to DRAMAT. Fzjny jest u dwudziestolatki albo nierodki a reszta ma dramatycznie:( Maly sportowy biust nie jest idealny ale realnie estetyczny i sexowny nawet po ciazy pod warunkiem ze zboczone baby nie kp do 1roku czy o zgrozo np.2lata... Wiec te teksty z duzym biustem pisze moze nastolatka.Juz ja widze za kilka lat po porodzie...Wiszace puste skarpety.Taka prawda. A penis sredni jest ok.

Gość gość
zleciały się zazdrośnice z małymi cyckami :D w dodatku takie, których prawdziwi mężczyźni, wyposażeni jak należy przez naturę nie chcieli :D i zaklinają rzeczywistość :D :D

Gość gość
Poznając faceta nigdy nie myślę o penisie, ale skoro tak piszesz, to.. zapamiętam :)

Gość gość
To jeden z najgłupszych tematów, jaki pojawił się na Kafeterii!

Gość gość
och pamietam te czasy gdy kolezanka podle zartowala z mojego malego biustu (jest idealny na rece mojego partnera) i z checia pokazywala swoj na plazy, w saunie, eksponowala w bluzkach, teraz to ona sie wstydzi przede mna pokazać bez stanika, wczesniej nie miala problemu zeby chodzic bez stanika ale dzis gdy biust jest obok pepka i smutny lezy na brzuchu to sie wstydzi, bo moj dalej jedrny i tak samo wyglada jak kiedyś, nic sie nie zmienil :P a i nigdy nie obrazalam nikogo pod wzgledem wygladu, mam inne biusciaste kolezanki ktore byle mile wiec i ja bylam dla nich mila, nie wyzywalysmy sie ani nie obrazaly, ale tamta mocno mi podpadla no i w koncu odwdzieczylam sie jej tym samym :P a jesli chodzi o mojego partnera to nie wiem czy wedlug jest duzy, ale dla mnie jest, gdyz ledwo sie miesci (ma ok 20cm)

Gość gość
Co reszta sądzi na ten temat?

Gość gość
To idiotyczne.

Gość gość
Poznając faceta nie mysle o tym co ma w portkach tylko patrzę na twarz,ogólnie na budowę i na charakter czy jest rozmowny ,zabawny,czy potrafi fajnie zorganizować nam czas a jesli będę sie przy nim dobrze czuła i dojdzie do seksu po dłuższym poznaniu to się okaże dopiero jaki ma sprzęt.Nawet jesli nie będzie ogromnych rozmiarów a będę zakochana (tj.warunek musze kochać)to mi to nie będzie przeszkadzać. Jesli kobieta nie kocha tylko traktuje faceta przedmiotowo to wtedy uzna to za rażącą wadę tego małego członka.

Gość
Zapamiętam! :D:D :P

Gość gość
kobieta czy z malymi , czy z duzymi cyckami nie zasluguje na mikro ptaka , tylko na duzego penisa