Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktori999

Trzy razy wystawiona przez faceta

Polecane posty

Gość Wiktori999

W przerwie świątecznej miałam się spotkać z pewnym chłopakiem. Jesteśmy w miarę dobrymi znajomymi. Zawsze jak się widzimy to pogadamy. Nie będę ukrywać, że on mi się podoba. Zaprosiłam go (tak niby przypadkiem i wcale się nie narzucałam, bardziej on chciał spotkania) pierwszy raz.. Drugi.. I trzeci. Za każdym razem mieliśmy umówione miejsce, datę i godzinę. Do spotkań nie dochodziło... On nawet nie powiedział że nie przyjdzie. Dopiero po dwóch tygodniach się odzywał. A więc co mam robić? Mam mu coś napisać?

Gość gość
o kurrrrr...powiedz ze to prowo:-D Trzy razy zaproponowałaś TY spotkanie, poszłaś na to spotkanie CZEKAŁAS na niego a on cie zlał i ty się jeszcze pytasz????? Dziewczyno szanuj się, ja bym po pierwszej takiej zagrywce faceta nie chciała widzieć na oczy a ty głupia 3 razy mu wybaczałaś a teraz zastanawiasz się nad 4 sznasą??

Gość gość
Jedyne co mu mozesz napisac o, zeby wykasowal twoj numer. Dziwie ci sie, ze ty wogole sie z nim zgodzilas spotkac 3 raz...ze pierwszym razem, no to moze mu faktycznie cos wypadlo, za drugim juz by mial przesrane i w zyciu bym sie nie umowila 3 raz. Chlopak pewnie sobie z ciebie jaja robi z kolegami...

Gość gość
Ja się spotykałem ale tylko na sex to zawsze były zdziwione , że przyszedłem.

Gość gość
Jedyne co mu mozesz napisac o, zeby wykasowal twoj numer. Dziwie ci sie, ze ty wogole sie z nim zgodzilas spotkac 3 raz...ze pierwszym razem, no to moze mu faktycznie cos wypadlo, za drugim juz by mial przesrane i w zyciu bym sie nie umowila 3 raz. Chlopak pewnie sobie z ciebie jaja robi z kolegami... XXX Co ty piszesz? Za pierwszym razem mogło mu cos wypaść?? żartujesz sobie??? Co to nie ma telefonu żeby zadzownić i powiadomić dziewczynę ze cos mu wypadło i nie rpzyszedł?Tu nie ma wytłumaczenia, jedynym usprawiedliwieniem byłby szpital. Po pierwszej olewce takiego gościa wysłałabym w kosmos.