Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zachowanie faceta na fb

Polecane posty

Gość gość

wiem, znowu ten fejsbuk :P ... o czym świadczy to, gdy facet z częstotliwością 2-3 dni wysyła kobiecie poprzez publikowanie na jej tablicy np. swoich przemyśleń, czasem wysyła wiersze, innym razem kwiatki z życzeniami na imieniny (nikt tego nie robił oprócz niego), czasem różne zdjęcia z miejsc gdzie byli. Oni nie są i nie byli nigdy razem- to znajomi, którzy odświeżyli znajomość. Facet ok. 30-tki. Mam mnóstwo znajomych i pierwszy raz widzę, żeby facet tak intensywnie się lansował na tablicy kobiety. Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi ? PRzecież jak mam coś do wysłania, to wysyłam w prywatnej wiadomości, a nie bez przerwy na tablicy. x ot, fejsbukowe rozkminy współczesności :)

Gość Heniuś
Kiedyś (dawno temu, jak jeszcze miałem komunikator) regularnie byłem atakowany przez baby różnymi "złotymi komunałami" prosto z du*y, w stylu: "żyj tak, aby k..a coś tam" albo "nigdy nie mów prawdy bla bla ble ble coś tam". Rewanżowałem się wierszami w rodzaju "to, co wypływa prosto z du*y nazywa się g*wno" - oczywiście 99% nie skumała, że pokpiwam sobie z lekka, zachwycony głębią i niebanalnością takiego przekazu :) Jeśli "facet" w wieku 30 lat lansuje się n*******lając wiersze na portalikach, to już najwyższy czas napisać do jego mamy by zmienili mu psychiatrę, bo ten który go teraz leczy jest kompletnie do d*py. Jak ja się ku*wa cieszę, że nie mam nawet padu-padu i omijają mnie takie poważne życiowe problemy :)