Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o rosnącej popularności tatuaży?

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość gość
up

Gość gość
myślę, że... dobry tatuaż nie jest zły :) musi byc wysmakowany i elegancki, wazne jest szcegolnie by były w dobrym miejscu

Gość gość
Tatuaże może i są teraz coraz bardziej popularne. Jednak tatuaż to nie jest dobry pomysł. Taki wzór na skórze zostaje potem do końca życia. A człowiek nie wie, co będzie robił np. za 20 lat, jakie będzie mieć poglądy. Teraz na przykład jest zwariowanym nastolatkiem i marzy o tatuażu. Za kilka lat zechce np być adwokatem a takiemu tatuaż na szyi raczej nie przystoji

Gość gość
mało kto ma tylko jeden tatuaż ;)

Gość gość
ale tatuażu na ramieniu nikt pod garniturem nie zobaczy

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Wystarczy spojrzeć jaki gatunek ludzi się tatuuje. Na początku byli to więźniowie, recydywiści. W dzisiejszych czasach zrobiła się na to moda, ja osobiście tatuaża bym sobie nie zrobił z tego względu że już wiele rzeczy w życiu mi imponowało, a po kilku latach jest to dla mnie po prostu odległe. Tak samo może być z tatuażem a nie mam zamiaru popełnić błędu na całe życie. A tak poza tym to ludzie wypisujący sentencje na swoim ciele są dla mnie po prostu żenujący a ci którzy tatuują sobie imiona dzieci z datami urodzin nawet nie będę komentował... Brodzik umysłowy.

Gość gość
upamiętnienie ważnej daty to brodzik umysłowy? No tak...czego się spodziewać po kimś kto na tatuaże patrzy w kontekście imponowania.