Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerw

Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość zerw

Nigdy nie potrafię podejść do dziewczyny, która mi się podoba, tylko siedzę w kącie jak ćwok i nic nie robię z tym. Codziennie sobie obiecuję, że podejdę do niej, a jak przychodzi co do czego, to dostaję paraliżu i nie mogę tego zrobić. Jest mi z tym strasznie, ponieważ bardzo mi na niej zależy, ale nie mam okazji, by jej to pokazać. Może to głupio zabrzmi, ale... czy są jakieś sposoby, by pokonać tą nieśmiałość? W dodatku mało czasu mi zostało, bo za niedługo wybieram się do średniej szkoły.

Gość zerw
Bardzo Was proszę o odpowiedzi.

A czy jest jakiś OBOWIĄZEK, żeby odważnie podrywać dziewczynę w wieku dorastania, czyli oślo-szkolnym ? Niedługo idziesz do "szkoły średniej" i tam będzie okazji milion na poznanie dziewczyn. Zapewniam cię, że im później ja poznasz, tym lepiej i dla ciebie i dla niej (a możliwe, że dla niej w szczególności). To nic zdrożnego, że nie ma się dziewczyny, gdy inni dawno już są po seksie w wc.

Gość zerw
Nie rozumiesz. Ja idę do szkoły średniej, ona zostaje jeszcze w gimnazjum, bo jest młodsza. Więc mam mało czasu. Ja nie chcę nawet myśleć nawet o innych dziewczynach na ten moment. To "ta" mi się bardzo podoba, ale nie potrafię zagadać, co jest bardzo przytłaczające.

Gość gość
może doda Ci odwagi to,że nie będziesz już miał nic do stracenia i przyznasz sie jej na zakonczeniu roku szkolnego,ze jest dla Ciebie ważna? lepiej sprobowac niz zalowac,ze sie nie sprobowało

Gość Rołzanna
Bo nie masz pewnie obycia z dziewczynami tak?

Gość zerw
Jestem gejem wstydze sie

Gość zerw
Rołzana, tak, w dodatku ciężko mi się z nimi rozmawia.

Gość lucek1
22:11, ale ja nie chcę czekać aż do końca roku, bo ktoś może mnie uprzedzić.