Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co może byc przyczyną że facet nigdy nie był w związku?

Polecane posty

Gość gość

On ma już 34 lata i nigdy nie był w związku. Co może być przyczyną i czy dałabyś komus takiemu szansę?

Gość gość
Retardation :D

Gość gość
Nie wydaje się być nieśmiały, raczej pewny siebie , opanowany , poza tym i fajny z wyglądu może nie jakiś adonis ale nie można się doczepić, ma poczucie humoru. Wiec nie rozumiem czemu on nigdy nie stworzył związku.

Gość gość
Takiemu dac szanse, no co ty. To na pewno musi być z nim cos nie teges,może jak sika to stoi na jednej nodze. Radze ci lepiej uważać!

Gość gość
Piordafon:D

Gość gość
Maminsynek

Gość gość
wiele moze byc powodów :O moze nie chcial, a moze zadna mu nie odpowiadala czy to przymus spoleczny byc w zwiazku?

Gość gość
nie przymus ale każdy pragnie się zakochać i stworzyć związek. dla mnie to dziwne że przez tyle lat z nikim nie stworzył chociaż rocznego związku

Gość gość
nie każdy musi chcieć być w związku. Nie masz się czego przyczepić tylko tego, że ktoś nie był w związku. Może pić, bić itd. byle już zamoczył eh Wy kobiety to macie problemy w życiu. Często mężczyzna nie był nigdy w związku bo jest porządny, bez nałogów itp. i kobieta wymyśla jakieś głupie historie o nim bo nie był w związku zamiast cieszyć się, że znalazły kogoś fajnego.

Gość gość
Jesteś debilką skoro nie rozumiesz.

Gość gość
Nie chcial. wolal sie bawic kobietami badz nie jest zdolny zaangazowac sie

Gość gość
Jak wam normalny kawaler przeszkadza to weźcie się za żonatych

Gość gość
kobieca logika, prędzej odbiją innej babie faceta niż wezmą niedoświadczonego jakby mi odpowiadał i wczesniej nie był w związku to nawet bym się cieszyła, że jest taki nieskażony innymi babami :P

Gość gość
Albo boi się zaangazowania, albo trafia na nieodpowiednie kobiety, albo kobieciarz, mamisynek? Albo skupial sie na pracy pracowal nad soba zamiast wlazic w zwiazki w sumie to dziwne troche fakt nie mowie ze zle nawetdobre, wybadaj troche wiecej z kim mieszka itd, i fajnie ze mowi o tym otwarcie nie wstydzi sie moze niekoniecznie jakas mroczna historia musi sie za tym kryc

Gość gość
Znałam tylko jednego,który w wieku 30 lat nigdy nie był w związku.Był to całkowicie niezaradny życiowo maminsynek z nadwagą.Może ten twój - mial kiedyś nadwagę i pełno kompleksów -ciężko chorował -ktoś bliski mu ciężko chorował -jest pracoholikiem i kariera była najważniejsza -Jest wiecznym Piotrusiem Panem,nieodpowiedzialnym smarkaczem,który tylko bierze ,więc skakał z kwiatka na kwiatek -jest socjopatą i tak naprawdę nludzie go nie obchodzą,nie czuje milości,przyjaźni,ludzi tylko "używa" Wybierz sobie:).

Gość gość
gościu z 16:55. znam paru, którzy nigdy nie byli i żaden z twoich patologicznych powodów do nich się nie stosuje, takze nie myśl sobie, ze cokolwiek wiesz o ludziach i swiecie bo spotkałaś jednego grubego kawalera

Gość gość
Taki troche cofniety w rozwoju

Gość gość
Zame wmawiacie sobie ze jak mezczyzna z nikim nie byl to jakis felerny a wlasnie czesto jest odwrotnie. Zwiazki to jedno a zaradnosc zociowa to drugie. Wystarczy posluchac na co w zwiazku kobiety narzekaja najcesciej. Jak ktos posal wyzej kobiety predzej beda wlazic zonatemu do lozka niz zaakceptuja niedoswiadczonego.

Gość gość
gościu z 17,02 -a z jakiego powodu był samotny?Rozumiem,mógł nie spotkać kogoś ,kto by mu idealnie lub prawie idealnie pasował,ae tego przecież się nie wie od razu.Czasem trzeba się pospotykać,miesiąc,dwa,pół roku,zeby dobrze kogoś poznać.Absolutnie żadna mu się nie spodobała na tyle ,żeby być z nią choćby miesiąc?Tylko nie mówcie,że miesiąc ,dwa się nie liczą....Zawsze to jakieś zaangażowanie i relacja partnerska.

Gość gość
Taki troche cofniety w rozwoju xxxxx Raczej uważam że mądry gość. Trzyma się od bab z daleka i im nie ufa. Jak spotka kogoś godnego zaufania to się zwiąże.

Gość gość
problemy sexualne albo fnansowe

Gość gość
tak z was żółć się wylewa, że jest mężczyzna co może dawać sobie radę bez was? :P

Gość gość
Pisał tu kiedyś taki co "nigdy nie był w związku", "nigdy nie mial dziewczyny", miał chyba z 35 lat. potem sie okazało, że regularnie chodzi na prostytutki. Dał nawet linka do swojego profilu na badoo: niski brzydal z nalaną gębą trola, po informatyce chyba, mieszkający z matką. Tak więc radzę uważać.

Gość gość
Ja bym go uznała za normalnego faceta, bo sama długo w związku nie byłam, zawsze też sądziłam, że nie ma co się w nie pchać na siłę.

Gość gość
Mógł nie nawiązać poważniejszej relacji z dziewczyną, która by go interesowała. Tylko tyle i aż tyle :P

Gość Taki_jeden_964
Ja też do 34 lat nie bylem z nikim. Po prostu mnie to długo nie interesowało, była chwile miłość, jakieś próby nieudane, aż spotkałem ją i teraz jestem w szczęśliwym związku już 1,5 roku. :)

Gość gość
Nie macie sie czego czepic tylko tego ze ktos nigdy nie byl w zwiazku a patol jak byl raz w zwiazku to juz jest taki super?

Gość gość
Ze nie spotkał odpowiedniej kobiety??? hahahah dobre sobie A kogo on szuka, jakiejś księżniczki? jakiegoś ideału? Facet ma coś nie po kolei, przecież ideałów nie ma a żeby się zakochać to trzeba dać czas znajomości a nie skreślać z góry. Moim zdaniem musi mieć jakies problemy ze sobą. Może jakies problemy łóżkowe go blokują? Nikt normalny nie jest samotny przez 30- parę lat

Gość gość
Poznałam faceta który też nigdy nie był w związku......miał bardzo małego penisa

Gość gość
Pewnie tak zwany jedno sekundowiec:-D wsadzi i po ptokach :-D Nie wierzę że normlany człowiek przez 34 lat byłby sam. Co innego jakiś brzydal, zakompleksiony ale sama piszesz że nic mu nie brakuje. A ja powiem ze brakuje i to pewnie sa duże braki ale których nie widać, coś na pewno z takim człowiekiem jest nie tak.