Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co może byc przyczyną że facet nigdy nie był w związku?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś małe penisy są cudowne w seksie więc problem nie lezy po stronie członka.

Gość gość
Moj przyszły maz do 32rz tez nie był. Tez myślałam, ze cos musi z nim byc nie tak, ale z ręka na sercu to jest najlepszy facet jakiego spotkałam. W związku zachowuje sie jakby miał 100 lat doświadczenia, jeszcze nikt mnie tak dobrze nie traktował. Przyczyny w skrócie to takie, ze te dziewczyny, z którymi moze chciał byc, nie były nim zainteresowane, i na odwrót. Spotykał sie przelotnie z paroma (mniej niż 3 m-ce), ale po prostu nie podobały mu sie na tyle, zeby stworzyć związek. Troche był maminsynkiem, nie z własnej woli, ale troche dał sie kontrolować mamusi dla świetego spokoju, ale zupełnie sie to zmieniło odkąd jesteśmy razem, nie miał problemów ze zdystanosowaniem mamusi odkąd powiedziałam, ze nie chce jej ingerencji np w nasze wspólne mieszkanie. Miał jakies tam nawyki kawalerskie, ale wszystko sie sprowadza do tego, czy facet chce i nie boi sie związku. Jesli nie, to zrobi wszystko, zeby było dobrze. Inna sprawa to faceci, którzy skrycie boja sie związków i trzymają cię na dystans albo po pewnym czasie zaczynaja cię odpychać. Ale to da sie wyczuć w krótkim czasie.

Gość gość
Z tym ze mieszkam za granica, tu ludzie pózniej sie statkuja, wiec dziewczyny tez nie sa pod presja, zeby złapać męża. W Polsce by go pewnie wiele dziewczyn próbowało usidlić, bo jest przystojny

Gość 35letni prawik
Przyczyna jest to ze normalny 30letni facet nie potrzebuje takich debilek jak ty. Sam sobie poradzi bez waszych wściekłych c/i/p i humorów.

Gość gość
Mężczyzna nie wchodzi w związek po to by być w związku bo tak robią inni tylko dlatego, że znalazł odpowiednią dziewczynę, którą kocha z wzajemnością. A kobiety wiążą się byle być nawet z patolem, alkoholikiem czy gwałcicielem albo arabem (potem płaczą np. w tv jakie to one są krzywdzone)

Gość gość
Powód jest prosty bo wymagają modela do związku

Gość gość
moze byc ukrytym gejem :o

Gość gość
Przyczyna jest to ze normalny 30letni facet nie potrzebuje takich debilek jak ty. Sam sobie poradzi bez waszych wściekłych c/i/p i humorów.

Gość gość
pewnie jest niepijący, szanuje kobiety, jest kulturalny, porządny, nie myśli tylko o seksie, jest prawiczkiem, nie jest bogaty, nie jest mega atrakcyjny, nie ma prawa jazdy

Gość gość
Może po prostu nie chce mieć z kobietami nic wspólnego. Może poznał kiedyś jakąś taką która mu tak upiększyła życie że starczy mu do śmierci. Kto wie...

Gość gość
Moga być rożne przyczyny. Jedna to taka ,ze nie znalazł właściwej albo zakochiwał się w tych co go nie chciały. Jest maminsynkiem. Ma jakiś uraz do kobiet. Jest zbyt rozrywkowy i nie wchodzi w związki. To ,ze nie miał dziewczyny i stałego zwiazku to jeszcze nie jest takie straszne ale jeżeli nigdy nie zakochał się to już nie rokuje dobrze. Normalni ludzie zakochują się parę razy w życiu , możliwe ,ze on jest mało uczuciowy , nie zdolny do miłości ,to wtedy jest problem.

Gość gość
Gorzej jak laska zakochuje się "zbyt" często - to też jest problem, każdy związek kończy zdradą i do tego odwraca kota ogonem.

Gość gość
Takie laski trzeba omijać szerokim łukiem - zwykle są to patologie z niską samooceną i musi dowartościowywać się bez względu na wiek. Też taką miałem, wydawało się, że już stabilna i dojrzała kobieta (39 lat) i teraz wzięła sobie jakąś o wiele młodszą męską dziewicę, bo ZNOWU odkryła "prawdziwą" miłość. A mi gadała to samo i za każdym razem była to "wyjątkowa" miłość - silniejsza jak nigdy..., a teraz jak słyszałem o tych jej poezjach miłosnych na FB, teksty z pogranicza kiczu i Coehlo, to musiałem blokadę zrobić, bo mdlo się robiło - słodko-pierdząco. Najgorsze, że jest to obłuda, podczas gdy człowiek miał pewność, że ma do czynienia z uczciwością, moralnościa i szacunkiem.