Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak porzucić myśli o byłej ?

Polecane posty

Gość gość

Moja była dziewczyna odeszła niedawno po ok. 1,5-rocznym związku, wiążąc się z innym facetem. Teraz spotykam się z inną dziewczyną, podoba mi się, szczególnie jej charakter, ale czuję się dziwnie, kiedy próbowała mnie pocałować to miałem opory, pocałunek był krótki i nie muszę chyba pisać zbyt intensywny. Myślę wciąż w jakimś stopniu o byłej, choć wiem, że to nie jest dobre. Jak zapomnieć i skupić się na nowej relacji ?

Gość gość
jestem w podobnej sytuacji... Moja ex jest cały czas w mojej głowie. Z żoną się rozwodzę... Próbowałem wrócić (żona tego chce) ale nie mogę... Nie kocham jej. Jak sobie radzę? Jest ciężko, bo z ex pracujemy razem... staram się nie myśleć, zajmuje czas, wychodzę wieczorami... masz trochę łatwiej, bo jest już jakaś kobieta. Serio, skup się na niej, całuj namiętnie. Może to dziwne, ale wyobraź sobie byłą. Jakiś niekontrolowany sex z obecną też się przyda... zaraz się przestawisz...

Gość gość
a pomyślałeś chociaż na chwilę o obecnej partnerce?? Sorry ale to co robisz to jest podłe. Sama byłam w podobnej relacji. Związałam się z facetem, który wyglądał i zachowywał się jak zakochany. Potem dopiero wyszło, że on kochał dalej byłą. Chyba się domyślasz jak się poczułam jak się o tym dowiedziałam.. nikomu tego nie życzę a Tobie radzę się zastanowić co wyprawiasz. Możesz zranić niewinną osobę. Najpierw się leczy z miłości a potem daje komuś innemu nadzieję