Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż starszy o 30 lat historia

Polecane posty

Gość gość

Witam wiem że mmie tu wysmiejecie,Mam trudną sytuacje zyciową.Pochodzę z biednej i patologicznej rodziny,ucieklam z domu gdy otrzymalam dowód bo nie mialam wyjscia,bylam bita i zamykana,odizolowana od ludzi,wychowywalam sie bez ojca.Musialam uciekać,gdzie sie da,z tego piekła,nie mialam wyjscia , chociaż jestem mloda i atrakcyjna,postanowilam ze jak jakis facet pomorze mi uciec to bede jego żoną,I tak było,trafilam na faceta wdowca 30 lat starszego ale wygladal mlodziej,zadbany,odpowiedzialny,kochajacy.Pomogl mi i za to jestem jego żoną,Chcialam miec jedno dziecko i mam juz,teraz mam juz 22 lata,czy jest jeszcze szansa kiedyś aby poznala kogoś z milosci jak juz meza mojego nie bedzie,wyszlam za mąż bo zycie mnie zmusiło.kocham swoje dziecko.Nie raz zaluje ze tak zrobilam,ale nie mialam wyjscia .Kazdy facet w moim wieku nie chcial mnie na stale bo jak powiedzialam o mojej rodzinie to zaraz zrywali bo rodzice kazali.A ten moj maz jest starszy dojrzaly i rozumie to ,mial podobnie jak byl mlody,nie ma juz rodzicow.Szkoda mi męża mojego bo ja jestem szczera i doyrzymuje słowa,ze go nie zostawie,lubie go jako kumpla,przyjaciela.On jest taki dla mnie dobry,pomaga mi kocha mnie z seksem tez nie ma problemów ale coz ja go nie kocham tak jakbym chciala,szanuje go i bardzo lubie traktuje go jak przyjaciela.Zostalo mi tylko uczyc sie ang i sie rozwijać.Aby miec prace kiedyś dobrą.Bez jego pomocy nie mialabym prawo jazdy,duzo mnie nauczyl, jak jest w zyciu,jestem bardzo ostrozn,mysle juz jako 30latka,wiem jakie jest zycie,jestem po przejsciach juz.Szkoda mi go,ale on i tak sie cieszy ze na starosc ma mloda zone i ze to jego najpeiknieszje chwile byly,ze mu nikt tego nie odbierze juz,mowi nawet ze uszanuje to ze jak go zostawie,a ja go nie zostawie bo mam dobre serce.

Gość gość
Milosc to nie tylko motylki w brzuchu. Ty go kochasz tylko sama nawet o tym nie wiesz.