Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaznajoma

Taka sytuacja. Czy mam cos pisac?

Polecane posty

Gość nowaznajoma

Zapisalam sie na portal randkowy i przedwczoraj mialam super rozmowe z jednym facetem. Wymienilismy sie nr telefonu zeby latwiej bylo pisac. Noi tak pogadalismy, smielismy sie, zartowalismy, on od razu chcial sie spotkac na lunch jako,ze mieszkamy blisko siebie. Ja nie zgodzilam sie na wczoraj ale powiedzialam,ze postaram sie w czwartek czyli dzis. noi skonczylismy pisac i myslalam,ze napisze do mnie wczoraj, ale cisza.. i nie wiem teraz czy wypada mi sie odezwac czy czekac na niego gdyby to byla jakas dluzsza znajomosc to nie mialabym problemu, ale rozmawialismy tylko raz i rozmowa byla super a jednak wczoraj sie nie odezwal. Czy mozliwe ze tak szybko zmienil zdanie? Mam sie odezwac czy juz to zostawic? co myslicie? poradzcie :)

Gość gość
musisz się pierwsza odezwać bo ci *****nko przepadnie, umówi się z inną i będzie po sprawie

Gość nowaznajoma
ok dziekuje za chore wypowiedzi gimnazjalistom - czas sie zbierac do szkoly i zapraszam bardziej dojrzale osoby

Jako kobieta możesz zrobić pierwszy krok ale raz.Odezwij się i pokaż,że tez o nim myślisz.To nowa znajomość,pewnie ten gość też czuje się niepewnie i będzie mu miło jak napiszesz.No co Ci szkodzi raz napisać?

Gość gość
Ja bym się odezwała, piłeczka jest po Twojej stronie.

Gość nowaznajoma
No wiec napisalam hej, jak sie masz, mialam problemy z whatsapp wiec musialam odinstalowac w razie jak pisales musialam sciagnac whatsapp jeszcze raz bo mi nie dzialal dobrze i niektore wiadomosci zniknely choc w sumie wiem,ze nie pisal, ale taka zaczepka mam nadzieje,ze dobra ;)

Gość gość
możesz napisać co słychać, jak mu dzień mija i czy spotkanie nadal aktualne. nie ma w tym nic złego

Gość gość
a ile Ty masz lat? takie zaczepki są w stylu małolatów...

Gość nowaznajoma
odpisal :) hah o kurde, czy nadal spotykamy sie dzis o 2 wiec chyba nie chcial mnie olac a ja tak glupiutka jkabym miala 15 lat ;)

Gość gość
Biedny facet - z głupiutką się umówił.

Gość nowaznajoma
Zapewniam, ze w wiekszosci sytuacji jednak jestem dojrzala osoba. Zdarzaja mi sie tylko takie sytuacje gdzie troche przesadzam. i to jedna z nich

Gość gość
Głupio sobie pogrywasz. Zamiast napisać zwykłe "Cześć, to widzimy się dzisiaj o 14?"? Ale korona by pewnie z głowy spadła śmiesznej księżniczce. Współczuję chłopakowi.

Gość gość
Daj znać jak było autorko.

Gość gość
Daj znać jak było autorko.

Gość gość
ZADZWON DO NIEGO nic nei tracisz