Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On unika palcówki!!

Polecane posty

Gość gość

Z moim chłopakiem często się zabawiamy i uprawiamy seks, bardzo to lubimy niestety są pewne kłopoty co do zrobienia mi przyjemności. Raz ze on szybko dochodzi ale mnie to nie martwi akurat bo jak dojdzie to seksik trwa dalej :) (nigdy jednak nie mam z tego przyjemności ale cieszę się że on ją może poczuć) Chodzi mi mianowicie o to że mój chłopak nie chce robić mi palcóweczki, robił mi to dwa razy (było cudownie) wkłada głęboko bawi się dziurka no coś niesamowitego za każdym razem doszlam!!! Ale widzę że od pewnego czasu jak tylko wrócę palca czy palce widzę że się zmusza do tego i mówię mu żonie ma robić on wtedy dziekuje mi ze nie musi tego robić. Pytałam się go czemu tak jest to zawsze odpowiada mi ze mi się zdaje. Mówi że mija dziurka jest cudowna wspaniała i praktycznie na mówieniu się kończy. Jakie mogą być przyczyny tego że on unika palcóweczki :(??

Gość gość
Może tego nie lubi :p

Gość gość
może tak go to podnieca, że boi się wytrysku. Moja pierwsza palcóweczka zakończyła się wytryskiem po kilkunastu sekundach niestety

Gość gość
Skoro nie chce robić palcówki, to rozumiem że językiem też cię tam nie pieści?

Gość gość
Zenada..jak tak dalej pójdzie to ten związek nie przetrwa. Może coś czuje dziwnego ( zapach ) ze go zniechęca ? zapytaj się go albo nie uprawiaj seksu i jak się zapyta czemu to powiedz ze nie masz ochoty bo nie masz nigdy przyjemności z tego!!!! I nie oowijaj w bawełnę bo jak nie będziesz szczera to ten związek i tak się rozpadnie i tak. Jedynie szczerością możesz naprawić wiec powiedz ze nie chcesz bo nigdy nie masz z tego przyjemności i nie masz ochoty.

Gość gość
Trafił ci się zwykły d**ek i egoista, nie wyobrażam sobie jak można dziewczynę zostawić bez orgazmu, a jemu jak widać zupełnie to nie przeszkadza. Powinnaś dać sobie spokój z seksem, po to się idzie z kimś do łóżka aby coś z tego mieć, a nie po to aby tylko jedna strona była zadowolona. Albo niech się weźmie za siebie, albo poszukaj sobie takiego który będzie potrafił o ciebie zadbać, bo i tak go kiedyś zostawisz, bo po co ci ktoś taki.

Gość gość
To ja co napisałam o tym ze masz powiedzieć ze nie masz przyjemności!!! widzisz ? Wszyscy mówią jak ja, że to debil !!! Dlatego dziś w ogóle zlewaj go i mu powiedz ze nie chcesz seksu bo to nie daje ci przyjemności a wręcz przeciwnie, rozczarowanie samo !!! I ze ten seks jest okropny Musisz być szczera! Może xos mu wejdzie w pusty leb bo inaczej nie ma szans.niexh te słowa dotkną jego ego. bo jak tego nie powiesz to NIGDY NIC NIE ZROBI Z TYM BO TO TAKI TYP. A tak to może dojdzie do niego co on wyprawia i ci powie w czym problem lub poprostu zacznie się starać. A jak nie to nie ma szans. To jedyna szansa.... a ty się zgodzisz na seks dopiero jak coś wymyśli itd i to nie jeszcze tego samego dnia jak cie zwiedzie miłymi słowkami a potem pod koniec znowu powie ze nie chce ci robić przyjemności ! Nie kochana ! Daj go na dystans z przyjemniej dwa tygodnie i ciągle mów ze nie sprawia ci przyjemności bo w ogóle się nie stara a j ak zacznie mówić coś głupiego i przykrego to powiedz ze jest beznadziejny bo nie umie kobiety zadowolić. I wyjdź. ..

Gość Pani Bernadett
Gdybym ja siebie sama nie doprowadziła ręcznie, nie wiedzialabym co to jest palcowka:D Nie jesteś sama. Jest nas więcej; )

Gość gość
Rozmowa i tak nic nie da, facet strzeli focha, a zwrócenie uwagi nawet nie muśnie jego ego, bo gdyby mu zależało to już sam brak orgazmu u kobiety poważnie by je naruszył, a jemu w ogóle na tym nie zależy jak widać i w ogóle to go nie rusza. Pozostaje mi tylko współczuć, bo skoro nawet palcami cię nie pieści, to o minetce pewnie nawet nie ma co wspominać.

Gość gość
11:36 jak można być z kimś takim? To wy jesteście z tymi facetami na sile aby się pochwalić znajomym czy aby być szczęśliwym?

Gość gość
Palcowke to juz kazdy nastolatek powinien umiec zrobic. Ja pamietam ze jak pierwszy raz robilem palcowke to mialem chyba 13 lat. Oczywiscie nie bylo zadnego seksu.

Gość Pani Bernadett
11:38 To była miłość w jego charakterze, w tym jak dobrze nam się rozmawialo, jego uśmiechu, poczuciu humoru . A zapomniałam o jednym, ze on to tak seks od święta lubi. Jakoś jestem. Jeszcze:D

Gość gość
A zapomniałam o jednym, ze on to tak seks od święta lubi x Nie ma facetów którzy lubią seks od święta, albo go nie kręcisz i dlatego go unika, albo woli masturbację.

Gość Pani Bernadett
Szczerze to ja ślubu nie chciałam. Mąż nalegal. Jest zazdrosny, co nie raz mi okazuje. Jak to rozumieć? Pies ogrodnika? To, ze go nie podniecam, zabolało, choć nie mogę tego wykluczyc:(

Gość gość
Ale niestety taki może być fakt, może nie tyle go nie kręcisz jako kobieta, tylko że seks może wydawać mu się nudny. Każdy normalny facet potrzebuje seksu, nie mówię ze trzeba to robić po 3 razy dziennie, ale zdrowy facet ma na to ochotę chociaż z raz w tygodniu, a jeśli ktoś go unika, to coś jest z nim nie tak.

Gość Rafał Wegner
Ja mam problem ale w drugą stronę. Moja partnerka ma seks analny zawsze i zawsze dochodzi, fakt jest że paluszkiem nie chce :) Ale z kolei nie potrafię jej namówić na lodzika. Nie chce i już.

Gość gość
A co do autorki to uważam Ze musi powiedzieć ze seks z nim jest nudny , beznadziejny i nie jest jej ani trochę przyjemnie!!!! To jedyna szansa. A jeśli nie musnie to jego ego to powinna się z nim rozstać. Może ma kochankę ? Bo inaczej nie da się wytłumaczyć Niech spróbuję bo narazie to on się bawi może koleżance robił dobrze dwa dni temu i nie ma ochoty na palcowke

Gość Pani Bernadett
Czyli tak. Zadowalam męża oralnie, dochodzi gdzie ma ochotę (sama to lubie) Doprowadzam go na jeźdźca, Robię striptizy W ponczochach szpilkach, kupuję bieliznę, która sam wybiera. Uważam się za zadbaną, zgrabną, dbam o siebie. Mąż wspominał, ze jego koledzy zazdroszczą mu żony. ..więc gdzie problem? Dobra popadam w psychoze chyba. Ale skoro jest zazdrosny o mnie to chyba go podniecam w 1 %?

Gość gość
Osoba podniecona ma ochotę na seks, nikt nie podnieca się ot tak sobie, aby tylko się podniecić... gdzieś to napięcie i emocje trzeba rozładować, a skoro nie robi tego z Tobą, to pewnie wyręcza się dłonią :) no chyba że ma problemy z erekcją i boi się kompromitacji.

Gość gość
uważam Ze musi powiedzieć ze seks z nim jest nudny , beznadziejny i nie jest jej ani trochę przyjemnie!!!! x Ale ona nie musi tego mówić, tylko kretyn nie zauważy że kobieta nie miała orgazmu... jemu na tym nie zależy i tyle!!!

Gość gość
Ja doprowadzam najpierw żonę do orgazmu a jak się uda to i do kilku w krótkim czasie a potem dopiero ja. A że nie jestem maratończykiem to ręce i język też się na coś przydają. Prawdziwy facet dba najpierw o przyjemność kobiety a potem o swoją. A ty masz egoistę jedynaka który dba tylko o siebie a innych ma w .......... Dobry kochanek to 30% ptak 30% język i 30% palce a pozostałe 10% to fantazja jak tego użyć by nie było nudno i nogi jeszcze długo drżały kobiecie po wszystkim.