Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przyspieszyć wzrost włosów?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy znacie jakieś skuteczne preparaty na porost włosów? Ja dotychczas odkryłam tylko Seboradin. Ale może ktoraś z Was zna coś lepszego? Będę wdzięczna za wszystkie pomysły.

Gość gość
Chcesz wiedzieć więcej jak zadbać o włosy, by były geste i lśniące? Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Na profesjonalnie prowadzonych zajęciach poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania z zakresu kosmetyki! W szkole Delta Edukacja nie ma żadnych ukrytych kosztów. Nie podpisuje się umowy!- Zapraszam do zapisu! Szkoła mieści się na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 798149906 . Pozdrawiamy- Delta Edukacja

Gość gość
najskuteczniejszy sposób to sposób mojej babci. Otóż przez miesiąc trzeba smarować skórę głowy pyłem węgielnym (miałem). Kiedyś prawie wszyscy palili węglem w piecach więc nie było problemu z uzyskaniem tego pyłu węglowego. ale w glłowę wcieramy pył z niepalonego węgla! pył zawiera jakieś dobre naturalne związki które bardzo przyspieszają porost włosa. Jak nasmarujemy głowę odczekać 30 minut i oczywiście umyć szamponem.najlepiej pokrzywowym.

Gość gość
probowalam seboradinu, radicalu itd. ale wlosy i tak bardzo powoli odrastaly. teraz, juz jakis miesiac minal od czasu, gdy uzywam preparaty z hair pharmy na przyspieszenie porostu i moge z czystym sumieniem powiedziec, ze widze roznice :) w koncu cos sie ruszylo na mojej skorze glowy i bynajmniej nie jest to żółwie tempo :D