Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak bedzie wyglądało moje dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Z następującymi typami wyglądu(jestem kobieta): -czarne włosy, piwne/brązowe oczy, jasna karnacja i urocza twarz regularne rysy, niezbyt wysoki ok.175 -blondyn niebieskie oczy jasna karnacja, wysoki ok.2m ładna twarz i cialo ;) Obydwoje mają męska seksowna budowę ciała. Ja mam śniada karnacje, naturalne kruczoczarne włosy, szare oczy...nie wysoka, 166wzr., waga w normie figura klepsydra, twarz symetryczna

Gość gość
To zależy od genow nikt Ci tutaj nie wyliczy ale większe szanse mają geny ciemne (włosy, skóra, oczy) jeśli ktores z rodziców takie cechy posiada, bo to są cechy dominujące. Wiem tylko ze dziecko nie będzie miało zielonych oczu z żadnym z tych partnerów.

Gość gość
To zależy od genow nikt Ci tutaj nie wyliczy ale większe szanse mają geny ciemne (włosy, skóra, oczy) jeśli ktores z rodziców takie cechy posiada, bo to są cechy dominujące. Wiem tylko ze dziecko nie będzie miało zielonych oczu z żadnym z tych partnerów.

Gość gość
Z tym pierwszym facetem: - dziecko: ciemne włosy, brązowe oczy, nie taka blada karnacja, wzrost powyżej 1,75 m jeśli będzie to syn, a jeśli córka to raczej nie więcej niż 1,70 m, ale zdarza się też że córki są wyższe od ojców, różnie bywa. Co do rysów to nie wiem, ale jeśli oboje macie ładne twarze o regularnych rysach to raczej nie ma powodu żeby dziecko urodziło się z garbatym nosem i odstającymi uszami. Jest duże prawdopodobieństwo, że córka będzie miała figurę po Tobie (czyli klepsydra). Dzieci raczej nie będą miały problemów z nadwagą. Z tym drugim: - dziecko: szare lub szaroniebieskie oczy, ciemne- możliwe że czarne włosy, karnacja niezbyt jasna, syn będzie wysoki a nawet bardzo i córka też może mieć wzrost modelki, a nawet jest to prawdopodobne, bo przy tak wysokim jednym rodzicu dzieci często są wysokie. Córka pewnie też będzie miała figurę po Tobie (klepsydre). I dzieci nie będą miały problemów z nadwagą. Pewnie będą też miały ładne symetryczne twarze. Ehh, to taka zgadywanka :P Bo przecież liczy się też to, co było we wcześniejszych pokoleniach, zwłaszcza u dziadków tych dzieci, taka już jest genetyka. Przykładowo- ciemne np. brązowe oczy są dominujące nad jasnymi czyli np. niebieskimi. Kobieta ma brązowe oczy, ale jednocześnie ma też gen niebieskich oczu od któregoś ze swoich rodziców. Jeśli będzie miała dziecko z facetem niebieskookim, to całkiem możliwe, że ten gen niebieskich oczu ujawni się u któregoś z ich dzieci. Także wiesz ;)