Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćamela

Problem (nie)mój.

Polecane posty

Gość gośćamela

Ja i moj maz mieszkamy razem w mieszkaniu, ktore kupili mi moi rodzice. Mamy jedno dziecko, spodziewamy sie drugiego. Tesciowa postanowila sprzedac swoje mieszkanie w zwiazku z tym chciala splacic swoj kredyt, dolozyc nam 20 tys na kupno wiekszego mieszkania, kupic sobie kawalerke, ktora przepisalaby na brata mojego meza. Brat natomiast zrobil awanture ze z jakiej racji ona doklada nam do mieszkania. Tesciowa sie poplakala i zrobila z nas tych "zlych" ze niby przez nas ma problem, kiedy sama to wszystko zaproponowala. Z mojego punktu widzenia to ten brat nie powinien niczego dostac bo jemu wyprawili wesele slubu koscielnego na 120 osob, kupili samochod, a w koperte wrzucili 5000zl. Nam tyle ze bralismy cywilny dali 200 zl zrobila bigos i ciasto. Ja sie nie wtracam, bo to tylko moje zdanie. Ale czy mi sie wydaje, czy ten brat nie jest zbyt pazerny czemu tamtemu nalezy sie wszystko, a temu nic? Jak sie zachowac? Chyba uniesiemy sie jednak honorem i podziekujemy jej za wszystko, bo na nas suchej nitki za te 20 tys nie zostawia...

Gość gość
powiedz że włosy jej z nosa wystają!

Gość gość
Masz racje autorko. Jemu wesele to twojemu mezowi za to powinna sie dorzucic do mieszkania. I juz jest kwita wiec kawalerka po tesciowej powinna pojsc na pol.... a on dostanie kawalerke i jeszcze zle???? Powiedz mezowi niech ustawi go troche do pionu bo grubo przesadza. A jak nie to faktycznie uniescie sie honorem i nic nie bierzcie. Tesciowa na starosc tez niech brat sie zajmuje skoro taki pazerny na jej majatek