Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość św przemysław

MOJA DZIEWCZYNA JEST BIAŁORUSINKĄ Zazdroscicie ?

Polecane posty

Gość św przemysław

MOJA DZIEWCZYNA JEST BIAŁORUSINKĄ Zazdroscicie ?

Gość gość
dawaj foto

Gość gość
to obecnie mezalians :P ale gorzej mieć Ukrainkę lub Wietnamkę, to już zupełny przechlast :P Prestiżowo to mieć Latynoskę lub Francuzkę, szczególnie, że te ostatnie z kolorowymi lub tymi ze wschodniej Europy nie zadają się, no chyba, że na jeden numerek.

Gość gość
oczywiście nie ma gorszych lub lepszych dziewczyn, wszystkie są piękne, niezależnie od narodowości :-)

Gość W_SZ
Pewnie, że zazdroszczę, nawet nie wiesz, jak bardzo! :) Mój kolega ma dziewczynę - Białorusinkę z Mińska. Są ze sobą już 5 albo 6 lat. Jest śliczna, autentycznie przecudnej urody, do tego szczupła, mądra, ma ukończone dwa fakultety, z dobrego domu, o silnym kręgosłupie moralnym. Bardzo go kocha, w zasadzie jest w nim wciąż zakochana, mimo upływu już tak wielu lat. Porządna, wiem że nigdy nawet nie pomyślała o zdradzie. Kiedy są w Polsce, zawsze trzymają się za ręce... i wciąż widzę ten błysk bycia zakochanym w ich oczach! Ja niestety jestem mężczyzną wyjątkowo nieatrakcyjnym, więc nie mam najmniejszych szans, aby znaleźć sobie tam dziewczynę :( Ale ZAWSZE będę o Białorusinkach myślał bardzo ciepło i z całego serca im kibicował ! To fantastyczne dziewczęta, nie to, co Polki- zimne, wyrachowane do szpiku kości i w porównaniu z Białorusinkami czy Rosjankami, wcale nie takie ładne !