Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeden partner seksualny na całe życie

Polecane posty

Gość gość

Czy jest któraś kobieta która tak ma i coś wie na ten temat? Bo słyszałam, że jakkolwiek w związku będzie i tak zawsze będą myśli "jakby było z innym?". Ale dam 2 przykłady z mojego otoczenia: Moja mama spała z jednym facetem i wyszła z niego (czyli mój ojciec). I po ok. 15 latach małżeństwa zdradziła. Ale dlatego, że go nie kochała, on jej też nie, nie dogadywali się i mieli już siebie dosyć. Drugi przykład ciotka. Też wyszła za faceta który był jej pierwszym. I nie w głowie bylo jej żeby go zdradzać, bo było im razem wspaniale. Niestety, też po ok. 15 latach małżeństwa się rozstali, ale to mąż ją zostawił bo mu się znudziła. Więc czy to zły pomysł?

Gość gość
no i wyprawiają huczne wesela ,klepią dzieci a i tak się rozchodzą po kilkunastu latach,i jaki to ma sens???????żaden

Gość gość
Nie pytam o wadach i zaletach wesel, czy posiadania dzieci jezu :/ tylko o jednego partnera w lóżku na całe życie, czy nawet wbrew sobie powinno się zdradzać

Gość gość
Moja mama miałą tylko jednego, czyli mojego tatę. Tata nie żyje 10 lat. Mama mówi że chciałaby kogoś do pójścia do kina czy teatru, takiego przyjaciela, byle do łóżka jej się nie pchał.... Ja mam 33 lata, od 16 r. ż jestem z moim mężem, mamy dwójkę dzieci i też tylko miałam jego. Czasem zastanawiam się jakby to było z kimś innym ale cena za zdradę byłaby zbyt wysoka(przede wszystkim moje sumienie) dlatego pozostanę przy gdybaniu.

Gość CzwarteImperium
Niestety z natury jesteśmy wszyscy poligamiczni.

Gość gość
Gość z 18:29 Czyli jednak myślisz jakby było z innym, nawet jak Ci dobrze z mężem... ehh, a ja myślałam, że da tak rade, ale to absurdalne jednak troche

Gość gość
ja :classic_cool: jestem z jedną już 20 lat :classic_cool: wyjatkowa kobieta :classic_cool: o żone trzeba dbać 😴

Gość gość
14 lat z jednym i nie wyobrażam sobie innego nie każda i nie każdy zdradzi facet, który kocha żonę, choćbyś mu goła dópą świeciła nie zdradzi.

Gość gość
Nie ważne czy będziesz miała jednego, czy dwudziestu... człowiek zawsze będzie zastanawiał się jak to byłby z innym/inną zwłaszcza jeśli ten ktoś wpadnie nam w oko.

Gość CzwarteImperium
Osobiście nie znam nikogo kto by kiedyś nie westchnął sobie o kimś innym. Czy wierność to tylko fizyczność? Nie sądzę. ;)

Gość gość
jeżeli coś nie pasuje to bay bay nie zdradza się jak robisz to ty. nie kazda łapie faceta na dópę. jak ty

Gość może i staroświecka
tez bym chciała męzczyznę jednego do konca zycia i zebym ja była dla niego jedyną partnerką

Gość gość
Ja jestem 14 lat po ślubie. Mój mąż jest moim jedynym facetem. Teraz myślę żeby sobie kogoś znaleźć, chociaż wcześniej wierzyłam że będzie moim jedynym.

Gość gość
Z mężem mamy taki związek mąż prawiczek ja dziewicą. Nie ma wtedy zakażeń i jest mąż zawsze podczas badań u ginekologa by czymś nie zaraził bo rękawiczki nie chronią pacjenta! Wspierał mąż również porody.

Gość gość
tak wiem a facet cie rzucil bo go do ginekologa nie zabralas wybacz naprawde nudny jestes z tym swoim fetyszem nic nie poradze ze inni tak nie maja daj sobie siana chlopcze

Gość gość
Ten troll wszędzie wkleja fetysz o ginekologu. co za debil:P

Gość gość
Ja jestem z jednym partnerem od 13 lat i czasem myślę jakby to było by z innym tylko dlatego,że mam nieudany seks. Nigdy nie miałam orgazmu podczas seksu - mąż za szybko kończy. Ale od myslenia o zdradzie do samej zdrady u mnie baaaardzo daleko

Gość gość
19.15 a co w tym dziwnego że chodzą do gabinetu ginekologicznego razem i nawet porodów. Przecież to partner już wszystko widział skoro jesteście razem powinno się być odrobinę oświecenym .Facet który wyśmiewa czyjeś wielkie uczucia to podłe .

Gość gość
19.15 a co w tym dziwnego że chodzą do gabinetu ginekologicznego razem i nawet porodów. Przecież to partner już wszystko widział skoro jesteście razem powinno się być odrobinę oświecenym .Facet który wyśmiewa czyjeś wielkie uczucia to podłe .

Gość gość
tez bym chciała męzczyznę jednego do konca zycia i zebym ja była dla niego jedyną partnerką x ja tez.

Gość gość
A któraś z Was wierzy, że jest to możliwe?

Gość Janekodsanek
To trochę tak jak jednorazowy talerz ;-)

jest to możliwe jednak mało spotykane, szczególnie w dzisiejszych czasach

Gość ciemnowłosy po 30tce
Ludzie. Ha ha ha , Życia nie znacie ! ;-) Ja miałem ze 3 mężatki w łóżku. Poznajesz taką po 30tce , ona zaczyna ściemniać, że szuka nowych znajomosci, fajnych ludzi , bla bla bla, a potem na spotkaniu sam na sam w cztery oczy, mówi : "prawdę mówiąc to mój mąż jest moim jedynym partnerem seksualnym i ciekawość aż mnie zżera, jak to jest z innym". No i potem zaczyna się ściemnianie w domu, że idzie z koleżankami do pubu na piątkowe piwo, albo po pracy do kosmetyczki. Jedna to nawet powiedziała, że w sobotę musi jechać na targi z ludźmi ze swojej firmy do Poznania. Więc mieliśmy dla siebie cały dzień ;-) Także nie ma co się oszukiwać. Natury się nie oszuka, ha ha ha ;-)

Gość gość
ciemnowłosy po 30tce. Racja, mnie też to dopadło.

Gość mąż na wciąż
Do = > ciemnowłosy po 30tce A bzykaj bzykaj sobie te mężatki ;-) Przechodzone, dziesiątki razy używane przez nas w łóżku kobiety, które my bzykaliśmy jak były młodymi jędrnymi 20tkami, a teraz już nam się znudziły. A młode ładne studentki zostaw nam, żonatym;-) One w wielu przypadkach lubią takie romanse ;-) pozdro nieudaczniku !! ;-)

Gość karinakarinakarina
Kobieta powinna przed ślubem spróbować z różnymi mężczyznami, bo potem są zdrady.

Gość gość
karinakarinakarina dziś Kobieta powinna przed ślubem spróbować z różnymi mężczyznami, bo potem są zdrady. X Nawet jak kocha tego jedynego? Próbować może jak jest nieszczęśliwa lub facet słaby w lóżku. Jak się kogoś kocha to się nie zastanawia jak by było z innym. To zalezy mysle od kobiety, nie ma gwarancji ze nie zdradzi nawet jak miała przed mężem 1, 3, 5 czy 20 partnerów. No takie moje zdanie...

Gość gość
podoba mi sie facet 10 lat starszy, mam 35, mam męża kocham sex udany ale tamten strasznie mnie podnieca , co robić ? nigdy nie zdadziłam

Gość gość
To zauroczenie nie miłość, porządanie sprubuj stłumić nie myśleć o tym drugim , nie zdradź bo sumienie nie da ci żyć