Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ginekolog w 13 tc stwierdziła płeć dziecka. Wam się sprawdziło?

Polecane posty

Gość gość

Najpierw powiedziała płeć a potem mówi żeby się nie nastawiać bo to jeszcze może przy następnej. Usg inaczej wyglądać. Chciałabym, bo marzyłam o córeczce... wiem ze może to niesprawiedliwe ze tak mam ale u mnie wzięło się to z tego ze moja mama nie stworzyła ze mną przyjaźni i poza tym w mojej rodzinie zawsze dziewczynki były uważane za gorsze. A ja właśnie chciałam swoją małą przyjaciółkę. .. nie znam się na wychowaniu chłopaka na fajnego faceta...tak mało jest porządnych facetów i myślą wiadomo która częścią ciała.. ech. Kocham to dziecko ale czuje lekki zawód A czy może się jeszcze okazac ze lekarka się pomyliła? Po co tak wcześnie mącic ludziom w głowach? Dodatkową sprawa ze teściowa będzie się wtrącać mi fo wszystkiego juz yo widzę bo ona woli wnuków i to widać... a mój mąż jest hej ulubionym dzieckiem i ba bank dojrzysz w nim swego następcę... czarno widzę to

Gość gość
Przepraszam za błędy T9 w telefonie jest wkurzające

Gość gość
15 tc - chlopiec. Urodzilam chlopca.

Gość gość
U mnie sie sprawdzilo, w 13 tc stwierdzila ze bedzie dziewczynka, a chlopca juz mam. Jestem zadowolona bede mama parki

Gość gość
Ech a ja tak bardzo chciałam córkę... w mojej rodzinie mimo że córki są niedoceniane to w odróżnieniu od facetów mają dobrze w głowie o coś osiągnęły naukowo i zawodowo.

Gość gość
Jednym się sprawdza, innym nie. Nie nastawiaj się jeszcze. Na badaniu połówkowym jest większe prawdopodobieństwo podania własciwej płci.

Gość gość
Mi w 13 powiedziała, że chłopak i jest chłopak. Ale u ciebie wcale tak być nie musi. Obecnie jestem w 37 tyg drugiej ciąży i nadal nie do końca wiem co będzie :-) raz że chłopak raz że dziewczynka. Ale już niedługo będę pewna na 100% hehe

Gość gość
Mi się potwierdziło. A poza tematem- płytkie masz podejście do macierzyństwa autorko

Gość gość
11 tc stwierdził syna a ja już jednego miałam wiec bylam na niego bardzo zla mowil ze może się mylic ale się sprawdzilo teraz go kochamy nad zycie

Gość gość
Wcale nie ma płytkiego. Po prostu ogarnia prawdę..a prawda jest taka ze o czym matka ma gadać z synem? Z córką ma się więcej spraw, babski ch spraw. Facet wypnie d.najczesciej a córka jest bliższa

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego preferowanie konkretnej płci ma być niby dowodem na płytkie podejście. Sama jesteś płytka ta która tak osądzasz autorkę :////

Gość gość
Właśnie, ze jest płytkie. I te denne teksty, ze faceci myślą tylko jedną częścią ciała :O Nie wiem w jakim towarzystwie autorka się obraca. I te idiotyzmy o przyjaźni matki i córki :O

Gość gość
Mi w 20tyg stwierdzila corke jeszcze nie wiem czy to prawda ale płeć byla mi obojetna dopoki nie powiedziala ze coreczka bo teraz mam wybrane imie nastawilam sie ze corka kupilam troche dziewczecych rzeczy

Gość gość
Dlaczego idiotyzmy ??? Prędzej będzie przyjaźń matki i córki i wspólne sekrety i rozmowy niż matki i syna. Ty chyba nie masz żadnej przyjaciółki ze o lubieniu kobiet juz nie wspomnę.

Gość gość
Autorko : naprawdę ciesz się, że będzie syn. Marzenie facetów :)

Gość gość
Z synem tez mozna miec dobre kontakty nie badz ograniczona to nie sredniowiecze chlopak chlopakowi nierowny dziewczyna dziewczynie sama plec duzo nie zmienia a matka powinna traktowac syna i corke jednakowo

Gość gość
Tak, można mieć dobre kontakty ale to jest inna płeć której nigdy tak nie zrozumiesz dobrze jak własnej. To jest fakt. Poza tym rozejrzyj się dokoła, najczęściej to synowie mają w d . więzi rodzinne, to oni nagabuja żonę do emigracji, rzadko na odwrót. Córka częściej jest blisko, rozumie i wspiera a facet pójdzie w swoją stronę i będzie mial w d. Naprawdę nie rozumiecie tego, nie rozgladacie się wokół siebie?

Gość gość
Lubię kobiety ale nie takie płytkie jak autorka :D

Gość gość
Rozgladam sie i widze co innego niz ty znam facetow co maja super kontakty z matkami i innymi kobietami i sa bardzo rodzinni trzeba byc ograniczonym zeby tak generalizowac nie kazdy facet jest taki sam dziwi mnie to ze ty tego jeszzcze nie zauwazylas to ze bedziesz moec corke nie gwarantuje ci super przyjazni ...

Gość gość
18:15 głęboki / głęboka się odezwał/a. A ja rozumiem autorke. Marze o córce i co, to coś dziwnego? Miałabym ładne sukieneczkidla niej super rozowiutkie i robiłabym z niej mała księżniczkę swoją. Po prostu wole córkę i wolno każdemu mieć swoje zdanie. I tez nie rozumiem w czym facet lepszy

Gość gość
A jak corka nie będzie lubic sukienek to ja nie bedziesz kochac?

Gość gość
Mi lekarz określił płeć w 12 t4d i się sprawdziło.

Gość gość
Mi w 16 powiedziala i się sprawdziło