Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks a okres

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, kiedy macie okres/kiedy Wasze kobiety mają jak sobie z tym radzicie? Czekacie aż się skończy czy zaspokajacie się jakoś inaczej?

Gość gość
Właśnie dawno nie widziałam się z chłopakiem, wpada do mnie jutro, a dzisiaj dostałam okres... Mam nieziemską ochotę chociaż na palcówkę, ale właśnie nie wiem czy to wyjdzie :(

Gość gość
Duzo kobiet ma problem ze swoją "seksualnoscia" w tym momencie, wstydzą się, nie chcą odrażać swoich mężczyzn. choc zawsze sie zastanawiam co bardziej odrzuca, penis w pochwie podczas okresu, czy brak seksu... i to ze facet musi sobie sam poradzic przez te dni. Kobieta musi chciec, musi czuc sie z tym dobrze, a nie skrempowana czy zawscydzona. Musisz jakos porozmawiac i wytłumaczyc ze to dla ciebie nic odrazającego i bardzo bys chciał. Ale to ona jest kłebkiem wybuchowym i musisz uzyskać jej zgodę, checi i przekonnie. :) Powodzenia

Gość gość
Jestem kobietą i nigdy sam okres nie był przeszkodą w seksie, bardziej ból brzucha czy ogólnie kiepski nastrój i osłabienie. Jeśli czuję się w miarę dobrze to normalnie uprawiam seks, może z tą różnicą że jestem niezbyt aktywna i wolę żeby to partner odwalił całą robotę ;-)

Gość gość
No właśnie ja nie chciałabym żeby on się tym zraził... Bo ja zrobię mu dobrze, to że jestem niedysponowana to nie znaczy że ma to się odbijać na moim facecie, ale sama mam straszna ochotę

Gość gość
a mi to wogole nie przeszkadza nawet minetke robilem w okres

Gość Haze
Ja mam wtedy niesamowita chcicę, więc mój biedny mąż nie ma wyboru. Ale z tego co wiem, to nie narzeka.

Gość gość
Mialam czterech partnerow i tylko jeden nie palil sie do seksu w czasie okresu, ja sama tez nie mam z tym problemu, oczywiscie jest jakis dyskomfort bo trzeba uwazac zeby nic nie wybrudzic.

Gość gość
A przy minetce zapach/smak Ci nie przeszkadzał? Mój mówił właśnie, że żadnej poprzedniej dziewczynie nie robił tego podczas okresu... A ja tak samo, wtedy mam ogromną chcice

Gość gość
Ja tam lubię kochać sie podczas okresu ☺

Gość gość
Ludzie, dlaczego piszecie takie bzdury ? Porzygać się można na takie bzdurne wypowiedzi nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. Czy naprawdę brak seksu w takie dni powycinał wam mózgi ? Czy naprawdę nie wystarczy wyciągnąć jeden raz zakrwawionego penisa z pochwy aby pojąć że seks w takie dni jest nie wskazany ? Czy naprawdę kobieta która bierze środki przeciwbólowe w takie dni, bo gdyby nie one to z bólu dosłownie chodziła by po ścianie musi bredzić że wtedy ma największą chcicę ? Widać z tego że kobiety w plemionach w puszczy amazońskiej które mają koraliki, 7 czerwonych i 21 zielonych są bardziej rozumne i wiedzą co robić w takie dni.

Gość gość
Nic mi nie przeszkadzalo po co sobie odmawiac przyjemnosci az tyle dni

Gość to ja ta niepokorna
ja jestem w te dni strasznie napalona i szybciej osiągam orgazm,moím marzeniem jest związek z męzczyzną który nie będzie miał oporów nawet przed wylizaniem mi cipki,oczywiscie prysznic przed i po