Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie w terminie miesiaczki a ciaza

Polecane posty

Gość gość

Moje cykle trwaja 34 dni. 3 dni przed terminem zrobilam test i wyszedl pozytywny choc z bardzo slaba kreska, ale w czasie, w ktorym powinnaa sie ona pokazac. Dostalam krwawienie w terminie miesiaczki, myslac, ze to okres i nie drazac tematu. Jednak nie mialam zadnych boli towarzyszacych mi zazwyczaj przy @, bylo sporo krwi, ale mniej niz zazwyczaj, bo potrafilam miec baaaaardzo obfite okresy trwajjace zazwyczaj 7-8 dni. Dzis jest moj 3 dzien "miesiaczki" i krwawienie zanika, jest go bardzo malo. Warto powtorzyc test czy sobie cos wkrecam? Myslalam, ze moze to byla ciaza biochemiczna, ale moze nie? Mozliwe jest, zebym KRWAWILA, nie plamila, a mimo to ciaza byla? Jesli to krwawiieniee roznilo sie znacznie od innych w terminie @? Prosze o odpowiedzi.

Gość gość
A może po prostu na siłę szukalas tej kreski, albo za późno ja dojrzalas.

Gość gość
No albo poronienie mozliwosci jest kilka a teraz nie robilas testu jeszcze raz?

Gość gość
Kreska na bank byla, delikatna, ale widzialam ja i ja i maz, jakos po 1 minucie. Jak dostalam krwawienia bylam przekonana, ze nic z tego, ze kreska byla falszywym alarmem.. Jednak dziwi mnie ta miesiaczka bo jest kompletnie inna od poprzednich. Z 7-8 dni zroobilo sie 3, z zalewania mnie zrobilo sie duzo mniej obficie, ale nadal krwawilam bez skrzepow, nie plamilam, no i nie bylo zadnego menstruacyjnego bolu, oprocz tego tak z tydzien przed @ i ciagnacego sie pare dni, ale przed i w trakcie miesiaczki cisza, gdzie zawsze przez pierwsze pare dni zwijam sie z bolu. Gdyby to bylo poronienie, test teraz tez by to wykazal, prawda? Czyli jest sens go robic? I czyy musi byc z poranneego moczu?

Gość gość
Nie zrobisz testu albo bety to się nie dowiesz. Może to okres -zmiany się zdarzają i wcale nie musi to być zaraz ciąża. Ale jesli to ciąża to takie krwawienie nalezy sprawdzić.

Gość gość
Oczywiscie, ze zmiany sie zdarzaja, tylko szkoda, ze akurat teraz w tym cyklu kiedy podejrzewalam ciaze i widzialam 2 kreski.. Gdyby to byl kolejny normalny cykl nie przejalabym sie tylko ucieszyla, ze mniej krwawie i bezbolesnie przechodze @. A odkad pamietam takiej nie mialam.. Coz, musze zrobic test, a potem chyba do lekarza.. Ponoc wszystko jest mozliwe!

Gość gość
zrobiłaś test, wyszedł pozytywny, czyli ciąża, dostałaś krwawienia i zamiast do szpitala jechać, to siedzisz i durne pytania na kafe zadajesz, mądra jesteś?

Witam, moja mama będąc ze mną w ciąży miesiączkowała do 3 miesiąca ciąży. Więc takie rzeczy na prawdę się zdarzają. ;)