Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o dziewczynie która od pierwszej randki nadskakuje facetowi??

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o dziewczynie która od pierwszej randki nadskakuje facetowi??

Gość gość
Moja przyjaciolka poznala faceta przez net .Ma juz 30 lat więc kogos szukala Rozstala sie po 10 latach z facetem,którego kochala(rzucil ją) i od razu potem szukala na necie kogoś. Poznala super faceta.bez nalogow ,wyksztalcony i przystojny. I od początku mu nadskakuje..ciągle mówi do niego "karolku ".. Zaprosila go do siebie juz i wymysla mu tysiące potraw..donosi i chce mu wejsc do tylka ..czy wg was to normalne zachowanie u kobiet które poznaja nowego faceta? Ona tam mu słodzi ,że nie moge czasem tego słuchać....pokazuje mi zdjecia i filmiki na smartfonie z nim..i tam zawsze jest motyw ,że ona go pierwsza caluje i to filmuje..wiesza sie na nim tak strasznie...

Gość gość
obrazila sie na mnie jak jej powiedzialam ,że kobieta powinna trzymac dystans i facet musi gonic kroliczka.. ona powiedziala mi ,że jej karlek jest inny i on wlasnie uwielbia jak kobieta jest taka jak ona.. Nie wiem czy ja zle mysle ,ale wydaje mi sie ,że robi bląd bo jej były tez tak mial..wszystko na tacy..rozpieszczala go i wlazla mu do tylka wręcz ,a on ją olewal totalnie i nie szanowal.

Gość gość
o ile koleś tego nie lubi, to dobrze nie wróżę. Ja takiego zachowania, ciamciania i nadskakiwania nie znoszę i już dawno bym pannę odstawił

Gość gość
fajna babka, szkoda że nie wszystkie takie są... w zasadzie to tylko malutki ułamek jest takich, reszta to księżniczki i zimne s'u'k'i

Ja o niej źle nie myślę bo sama kiedys taka byłam, ale znając facetow to moze sie ona im szybko znudzic :) wiec lepiej tego nie robic poprostu

Gość gość
wy chyba nie rozumiecie.. ona robi wszystko co sie jemu moze podobac.. on ma swoje pasje -to ona robi to samo..zyje jego pasjami..wszystko robi to co on lubi..absolutnie wszystko pod karolka jest w jej zyciu teraz robione.zeby tylko karolkowi sie przypodobać.i zeby karlek ją chwalil jaka ona jest super.ciągle mówi do mnie tylko cos w ten deseń:"ty wiesz ,że karolek powiedzial mi ,że jestem taka super dziewczyna ,ty wiesz ,,że karolkowi sie podoba jak tak sie zachowuje?" czy to jest normalne?

NIestety za jakis czas moze sie to na niej zemscic bo on moze sie nia znudzic, sama to przerabialam choc nie nadskakiwałam az tak bardzo jak to piszesz, ale za szybko dalam znac, ze mi zalezy

Gość gość
ale ona uwaza ,że jej karol wlasie mowil jej ze nienawidzi takich kobiet co grają niedostępne i bawia się facetem.podobno uwielbia takie oddane własnie i pokazujące ze im zalezy.jego tez rzucila dziewczyna i ona wlasnie byla taka niedostepna i olewala go.. moze faktycznie sa tacy faceci ,ktorzy kochaja takie oddane im kobiety..

A tam, oni wszyscy tylko tak mowią, ze lubia spokojne i oddane, a w rzeczystosci lubia jednak troche niedostepne

Gość gość
rolnik szuka żony. ostatnio rafal mówil ze mial dosc tej pieknej marty pielegniarki. co z tego ze ładna jak nachalna?sam tak powiedzial,że nie znosi takich nacha;nych kobiet i woli jak kobieta jest króliczkiem i trzeba ja zdobywac. nawet rolnicy nie lubią takich oddanych:)

Gość gość
typowa laska-huba :o absolutny koszmar...

Gość gość
Czyli facetom nie można okazywać uczuć. I dobrze. Mam na was teraz wyj****e. Nie docenjacie dobrych dziewczyn i skończycie z wymarzoną zimna suka która was będzie zdradzać.

Gość gość
Faceci lecą właśnie na suki. Dobre kobiety uważają za infantylne, dziecinne i naiwne. Suki nie zdradza bo się boja że skutecznie uprzykrzy im życie a taka naiwna dziewczynkę będą zdradzać na każdym kroku. Niestety najbardziej atrakcyjne dla facetów sa takie suki. Pewnie tez dlatego ze są pewniasze siebie. Paradoksalnie faceci nie lubią jak włazi sie im w d**e i wtedy przestają szanować. Widziałam taka sytuacje kiedyś w sklepie. Facet do babki " nic nie potrafisz głupia k***o" a ona " kochanie przepraszam" on na to "weź s********j" tacy sa faceci. A cala rzecz byla o to ze ta kobieta wysypała pieczywo w sklepie

On do niej "s********j", a ona do niego " przepraszam kochanie", dobre :) , wlasnie tak niektore kobiety sie nie szanuja, zamiast odpowiedziec mu tym samym, albo chocby sie nie odzywać do niego... Moze nie tyle lubią suki, ale kobiety majace wlasne zdanie i zycie oprocz nich, nie tracace dla nich glowy My - kobiety przeciez tez nie przepadamy za facetami pantoflarzami, nie majacymi wlasnego zdania. Bo wyobrazcie sobie,ze by sie wam trafil taki co by wam ciagle nadkskiwał, nie miał zycia oprocz was, na wszystko sie zgadzal, na poczatku moze by wam sie to podobalo, ale za jakis czas mialybyscie go dosc bo co moze rprezentować soba taki czlowiek co nie ma swojego zycia?