Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla76

Życie po powrocie w związku

Polecane posty

Gość kropla76

Witam dziewczyny chciałabym poruszyć pewną sprawe tu na forum ,bo moj narzeczony nie widzi w niczym problemu a dla mnie ta sytuacja jest nienormalna. jakis czas temu rozstałam sie z moim narzeczonym na 3 mieś.Nie wazne dlaczego ,cos nie poszło troche problemow...Mamy obecnie 7 mieś synka. W czasie kiedy nie byliśmy razem on zacieśnił znajomość z fryzjerką z osiedla.Czarna wstrętna baba...kiedy bylismy razem obgadywala go jak tylko mogła ,ze jest obrzydliwym alkoholikiem ,aż tu nagle po naszym rozstaniu pojawia sie w naszym mieszkaniu rzekomo na odsiwianie wlosow mojego faceta i.....tu uwaga !! teraz moj facet jest bankiem bo poprosiła go szmata o pozyczenie 1500 zl Pozyczył jej . Dowiedziałam sie wszystkiego kiedy sie zeszlismy .Zrobiłam mu wyrzuty jak n mogł? nie zna jej ,obca baba ! pokłocilismy sie tak ,ze on powiedzial ,ze wszystko popsułam ,i mam wracac jednak znowu do siebie ,ze on nie chce ze mna byc,ze on nic nie robił z nią i ze pozyczyl jej kase bo chciała wyjechac i ze jeszcze pieniadze pozyczyla jej, jego znajoma...No ok znajoma tak ale dlaczego on? a kim jest ta kobieta dla niego????jak tak to mowila na niego niestworzone historie a jak tylko mnie nie bylo to od razu przylazla na chate!! Miałam ochote roztrzaskac jej łeb za tą hipokryzje. On nie widzi tu swojej winy ze moze to nie byc normalne ,czy Wam byłoby to obojętne gdybyscie sie rozstaly na jakis czas a Wasz facet by zapraszal do domu jakas fryzjerke i pozyczyl jej pieniadze a na swieta Bozego Narodzenia nie wysłal zadnego przentu synkowi ? bo juz nie wiem czy ja jestem nienormalana w swojej reakcji ??? troche dziwi mnie tez jego agresja..bo najlepsza obrona jest atak

Gość gość
Zapewne zaraz napiszecie ,ze miał prawo sie spotykac z kim chce bo nie bylismy razem ... Ale tu chodzi o jakies zasady ...mielismy brac slub mamy dziecko ...oz zarzeka sie od zawsze ,ze nie moglby byc juz z nikim innym . A ta kobieta wieszała na nim psy a tu nagle co ...juz dobr zeby kase pozyczyc? mi nigdy nie przyszlo do glowy zeby pozyczac pieniadze od obcego mezczyzny. Nie wiem chyba za bardzo mnie dotyka ta sytuacja.

Gość gość
Szczerze to była bym tak samo zawiedziona jak Ty. Straciłaś do niego zaufanie po tym wszystkim a on nie robi nic żeby je odzyskać. Ba nawet powiedział że nie chce z Tobą być, że wszystko popsułaś. Zastanów się czy warto w to wszystko dalej brnąć.

Gość gość
pozycz od niego 2 tysiace!!! ZOBACZYMY CO ZROBI jak nie pozyczy pogon drania!!!