Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dla prezent dla dwulatka na urodziny?

Polecane posty

Gość gość

Idziemy jutro do kolezanki na urodzinki jej synka. Maly konczy dwa latka cos wypada kupic tylko pytanie co?! Mlodzi sa przy kasie a maly ma doslownie wszystko. Poradzcie mi co moge mu kupic. Chodzi mi o taki prezent za 50 60 zl max. Mnie nie stac na to zeby mu prezenty za 100 zl robic poza tym od takich prezentow sa chrzestni a nie kolezanka. Moze sa tu jakies mamy chlopcow ktore poradza i podpowiedza czego nigdy za duzo?!

Gość gość
U nas królują klocki ( najwięcej duplo), piłka i ostatnio puzzle, fajne są trefl baby od 2 r.Z. Na Twoim miejscu kupiłabym mu właśnie takie puzzle ( koszt ok 20 zł) i do tego jakąś bluzkę czy bluzę(ubrań nigdy nie za wiele ;)

Gość gość
Puzzle, ciastolina i hit - farby do malowania rączkami i piasek kinetyczny, dzieciaki to kochają!

Gość gość
Moj synek ma 2 latka i uwielbia puzzle? Moze do tego jakas ksiazeczka z naklejkami? Czy figurki zwierzatek? Odp z przykładu mojego dziecka tzn z czego najbardziej sie cieszy jak dostanie

Gość gość
I ja podtrzymuje temat. Czym lubia sie bawic wasi 2 letni chlopcy???

Gość gość
Ciastolina, klocki, puzzle. Moja 2.5 letnia córka uwielbia bawić sie ciastokina i puzzle z serii myszki miki lub świnki peppy

Gość gość
Co jeszcze mozecie zaproponowac

Gość wojowska85
Teraz jest tak duży wybór różnorodnych zabawek dla dzieci, że ciężko się czasem zdecydować. Mój synek miał nie dawno urodziny i nie miałam pomysłu na prezent. Trochę poszperałam w necie i ostatecznie kupiłam jeździk http://skrzatonline.pl/132-big-jezdzik-bobby-quad-czarny.html . I teraz zadowolony śmiga po pokojach.