Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolety Opole

Polecane posty

Gość gość

jest tu ktos z opola ?? musze wymienić rolety. znacie może jakieś firmy, które się tym zajmują?

Gość gość
a o jakich roletach mówisz dokładnie? bo możesz sobie kupić zwykłe opuszczane z gumy, a możesz antywłamaniowe

Gość gość
z antywlamaniowymi bym uwazal bo naprawde bywa roznie z ich jakoscia w porownaniu do ceny a czasami wcale nie sa az takie antywlamaniowe

Gość Martyniuk
a co możecie powiedzieć o takich firmach jak Eurocolor i Marrioss z domEXPO?

Gość gość
Jak mieszkasz w bloku to raczej niepotrzebne Ci są rolety antywłamaniowe

Gość gość
jak kupujesz antywlamaniowe za 400 zł to to nie sa antywlamaniowe

Gość gość
mi sie ostatnio rolety rozwaliły po dwóch miesiącach - wolę firanki

Ja mogę polecić firmę SEVIL z Opola. Zepsuły mi się rolety elektryczne które kiedyś zamówiłam w innej firmie, gwarancja już minęła. Pan Irek naprawił mi roletę i przy okazji zamontował nowe rolety w pokojach dzieci. Chciałam białe ale pan Irek doradził mi inny kolor. I dobrze że nie wzięłam białych bo szybko się brudzą. Myślę że mogę podać jego numer 662 255 550 strona internet. www.sevil.com.pl

Gość gość
Lepiej zamowić przez internet.....ja korzystam ze sklepu w Olkuszu http://www.grafitolkusz.pl/index.php wszystko przychodzi wg wymiaru i tak jak chciałam. Niemam czasu jezdzićpo sklepach budowalnych i dekoracyjnych a takie rozwiązanie jest dla pracoholiczki idealne.

Gość gość
Mieliśmy kiedyś okazję korzystać z usług firmy Sevil i szczerze nie polecam. Zepsuła nam się roleta i ten pan nie potrafił sobie poradzić z tematem a podobno się zna... Skusiła nas niska cena. W końcu znaleźliśmy inną firmę z internetu i naszczęscie tamta ekipa sobie poradziła. ostatecznie zapłaciliśmy dwukrotnie.