Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kandydata na ojca moich dzieci

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię facetów ale chce mieć dzieci więc w grę wchodzi tylko kilka spotkań w celu zapłodnienia. Szukam dobrych genów. - wysoki minimum 185 Wiek 24-30, ja 26 Zdrowa wyprostowana sylwetka męska nie zatłuszczała. Brak problemów ze zdrowiem. Spotkania będą w warszawskim hotelu, anonimowe ja placę. Czekam na propozycję jeśli ktoś mnie przekona podam kontakt

Gość gość
Nasienie też ma swoją cenę Suczko.

Gość gość
Mogę Ci zapłacić jeśli na prawdę jesteś wart tylko czy chcesz być męską dziwką?

Gość gość
Jaki kapitał jesteś w stanie zainwestować Suczko ?

Gość gość
10 tysięcy, nie nazywaj mnie suczką psie

Gość gość
I potem narzekania, że mężczyźni zniewieścieli jak już tyle chłopków wychowuje się bez ojca. Współczuje przyszłym dzieciom mającym takie matki jak autorka.

Gość gość
10.000 ? Żart Suczko.

Gość gość
Jesteś pewna ze po jednym spotkaniu zaskoczysz? Z rujka różnie bywa, może być urojona:D

Gość gość
Nie jestem twoja koleżanką abyś nazywał mnie suczką. Jak nie po pierwszym to drugim, trzecim.... Mamy czas

Gość gość
Jak się rozchukasz to krycie trzeba będzie powtarzać kilkakrotnie. To nie jest takie hop siup:D, a za friko nikt posuwał nie będzie: D

Gość gość rekrutacja
Jesteś Suczką. Na miano Kobiety nie zasługujesz .

Gość gość
To ile tych dzieci ma ci zrobić ? Chcesz się pewnie zalapac na program 500+:D

Gość Gość

Lepiej byc samotna matką niz samotna w ogòle.  Ja tez nie chce byc w zwiazku (nie chce byc zdradzana lub/i wymieniona na mlodszy model, a tak postępuje wiekszosc męzczyzn), ale czasem mysle o dziecku.  Przynajmniej ktos by mnie kochał i moglabym dac temu czlowiekowi to,  czego nie dostałam od rodzicòw. 

Gość Gość

Żałosne myślenie egoistek. Tyle w temacie.

Gość alli
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Lepiej byc samotna matką niz samotna w ogòle.  Ja tez nie chce byc w zwiazku (nie chce byc zdradzana lub/i wymieniona na mlodszy model, a tak postępuje wiekszosc męzczyzn), ale czasem mysle o dziecku.  Przynajmniej ktos by mnie kochał i moglabym dac temu czlowiekowi to,  czego nie dostałam od rodzicòw. 

biedna jesteś, przykro mi, ale nie bądź egoistką i nie skazuj dziecko na życie w rodzinie bez ojca. Tak jak ty cierpisz bo rodzice nie dali ci miłości tak i takie dziecko będzie cierpieć. Że 99% to gnoje nie znaczy nie nie możesz nadal szukać tego 1% który będzie dla ciebie odpowiedni. Szybko się poddajesz, to jest spora wada.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość alli napisał:

biedna jesteś, przykro mi, ale nie bądź egoistką i nie skazuj dziecko na życie w rodzinie bez ojca. Tak jak ty cierpisz bo rodzice nie dali ci miłości tak i takie dziecko będzie cierpieć. Że 99% to gnoje nie znaczy nie nie możesz nadal szukać tego 1% który będzie dla ciebie odpowiedni. Szybko się poddajesz, to jest spora wada.

Może nigdy nie znaleźć ale to nie powód żeby sobie dzieciaka robić dla kaprysu.

Gość Con don Amore

Potrzebująca dziecka powinna się zwrócić do księdza proboszcza. Nie odmówi w potrzebie zbłąkanej owieczce.

A jak niewierząca i feministka, to może jakaś uczynna koleżanka z Ligi Kobiet posunie straponem z funkcją wytrysku?

Gość terus
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Może nigdy nie znaleźć ale to nie powód żeby sobie dzieciaka robić dla kaprysu.

dla kaprysu to może se zrobić palcówe a nie małego człowieka nic nie winnego że ma zyebaną matke

Gość taki obraz wasz
17 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tak, bo kobiety nigdy nie zdradzają i nie zostawiają mężczyzn dla innych...

Z tym że mężczyzna po prostu odchodzi, a kobieta niszczy mężczyźnie życie, zabiera cały majątek i ogranicza kontakty z dzieckiem.