Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakręconyChłopak

Zarywa do mnie czy się ze mną bawi?

Polecane posty

Gość ZakręconyChłopak

Witam, mam do was krótkie pytanie. Nie dawno poznałem dziewczynę, z którą jak piszę bardzo często się droczymy, żartujemy sobie. Nie znam jej zbyt dobrze, ale wydaje się być sympatyczną, miłą, dobrze wychowaną dziewczyną. Czy według was te częste droczenie się oznacza, że daje mi znak żebym na luzie do niej zarywał czy może chce się mną bawić? P.S. W ostatnim czasie mało piszemy tak na poważnie, nie piszemy także non stop ze sobą. Potrzebuje waszej opinii, ta dziewczyna zaczyna być dla mnie bardzo ważna.

Trudno odpowiedzieć Ci na to pytanie, ponieważ nie znamy całej sytuacji ani charakteru Waszych żartów. Jednak można powiedzieć, że zapewne czuje się ona z Tobą dobrze i swobodnie.

Gość gość_czarna
a dlaczego nie porozmawiacie zamiast pisać?

Gość ZakreconyChlopak
@gosc_czarna Chętnie chciałbym tego, tylko w ostatnim czasie jak chciałem się z nią spotkać to ona odmówiła mi :/ w najbliższym czasie chce znów spróbować się z nią spotkac, bo sam wolalbym z nią rozmawiać, widzieć jak reaguje na moje słowa. Jedynie potrzebuje jej 'TAK' :)

Gość gość_czarna
No to próbuj, jak się zgodzi na spotkanie to już będzie wyraźny sygnał że jest zainteresowana