Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytłumaczcie mi ...

Polecane posty

Gość gość

jak to jest, że facet może zabiegać o kobietę nawet rok - widują się codziennie w pracy, więc nie jest to trudne, ale też zapraszać ją 'na miasto', do kina etc.- i robi wszystko, co sprawia, że inni postrzegają go jako zauroczonego/zakochanego (nie tylko sama kobieta), ale jak przychodzi co do czego - tak naprawdę zmierza do łóżka i to wcale nie że na jeden raz, tylko on uważa, że od łóżka się zaczyna...związek. zapytany czemu się tak zachowuje, tak powiedział. ja jestem sporo młodsza od niego. podobno faceci po 35 , tak mi wyjaśniła koleżanka, oni już inaczej podchodzą do początku relacji -'chodzenie ze sobą', trzymanie się za rączkę to nie, od razu przechodzą do rzeczy, bo chcą zobaczyć czy będzie dopasowanie w łóżku, czy to pożądanie czy miłość. znam go długo, to fakt. z pracy. nie spotkałam go w klubie, ufam mu. ale... ja tego 'chodzenia' potrzebuję...jestem przed 30.

Gość gość
Dla Ciebie wszystko. od poniedziałku :)

Gość gość
Dla Ciebie będę chodził za rączkę itp. Od poniedziałku.

Gość gość
Fajnie, bardzo śmieszne. Ale ja zadałam to pytanie poważnie. Czy ja jestem jakaś niedzisiejsza czy też za dużo wymagam od faceta 36 lat?

Gość gwoli wyjasnienia
Poszukaj sobie wiec lepeij mlodszego i sobie najpierw pochodzicie. Ten ma akurat takie priorytety i nic na to nie poradzisz, albo woz albo przewoz.

Gość gość
hm