Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelajda56

czy jest realna ciaza mimo zabezpieczenia ?

Polecane posty

Gość ewelajda56

Wiem ze glupio brzmi moje pytanie, nie jestem glupia nastolatka jak moze ktos pomyslec, lecz 30 letnia mamą. Zawsze ale to zawsze mialam okres jak w zegarku a w tym miesiącu spoznia mi sie o tydzień, zadnych większych stresów pozs tym ze moj syn przechodzi bunt dwulatka i nieźle daje popalić.Z mężem kochalismy sie z prezerwatywa ktora nie pękła tzn chwile bez a później założył. Ja nie chce miec narazie drugiego dziecka a maz przrstraszony ze moge byc w ciąży. Czy wogole jest to realne? ? Spotkał sie ktos z takim przypadkiem . dodam ze od tygodnia csly czas pobolewa mnie brzuch

Gość gość
wiesz co to jest test ciazowy ?

Gość gość
Jesli spoznia Ci sie okres o tydzien czemu jeszcze nie zrobilas testu?

Gość gość
mi sie wydaje ze niemozliwe

Gość farbeczka565
Bo ciągle wydaje mi sie ze ciąża jest nierealna, dlatego pisze tutaj czy jest w ogóle sens robienia testu., a tego bardzo sie boje:-(

Gość gość
sens robienia testu , jakby ten test 100 zl kosztowal , juz dawno powinnas zrobic jak spoznia sie tydzien , piszesz tutaj i liczysz ze ktos ci napisze ze na 100 % nie jestes w ciazy

Gość ewelajda56
Nie licze na to aby ktos mi powiedział czy jestem czy nie, tylko czy słyszalyscie moze o takim przypadku? Jak nie dostane@ do niedzieli to zrobie, narazie jestem uziemiona z chorym dzieckiem w domu wiec nie moge wybrać sie po test

Gość gość
maz moze ci kupic test, jest 21 wiek

Gość gość
zrób test, skoro zawsze był okres regularnie a teraz tyle się spóźnia to nie ma innej opcji jak test.

Gość gość
1. Na kafe nie ma wróżek. 2. Niech mąż kupi test. 3. Zadbaj o lepsze zabezpieczenie. Powodzenia ;)

Gość gość
stres

Gość gość
Stres? Przecież sama autorka pisze, że nie miała stresów ostatnio. Ja wkręcałam się przez 2 tyg. faktem, iż mogłam zajść w ciążę a okres spóźnił się tylko 1 dzień. Nie ma innej opcji jak tylko zrobić test skoro cykle były wcześniej jak w zegarku.

Gość gość
no i co z tego ze tak pisze? po pierwsze stres moze byc nieuswiadomiony po drugie nakreca sie i przez to stresuje ktos kto pisze ze sie nie stresuje nie zawsze faktycznie sie ,,nie stresuje"