Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilerkakolezanek

Rozstanie z winy przyjaciołki chłopaka

Polecane posty

Gość Kilerkakolezanek

Mój były juz chłopak kilka miesiecy temu poznal pewną Olę. Na poczatkunic sobie z tegonie robiła, ot laska jak laska, a kazdy ma prawo doznajomych. Z czasem jednak ich zazyłość zaczeła mi przeszkadzać, zwłaszcza, że za każdym razem gdy proponowałam, żeby (soro tak lubi Olę) po prostu nas poznał. Myślałam, że może uspokoję moją zazdrość w ten sposób, ale okazało się, że Ola nie chce mnie poznawać, bo właściwie nie musi. Doszłam do wniosku, że nie jestem w stanie trwac w takim trójkącie skoro mój własny chłopak nie liczy się ze mną. Dziś nie jesteśmy razem.. Wyprowadzilam się. Strasznie tęsknie i chwilami miałabym ochotę to wszytko odkręcić, ale on w dalszym ciągu uważa, że to ja jestem winna naszemu rozstaniu. Mam inne zdanie, ale ile ludzi tyle opini.

Gość gość
Oczywiscie ze mialas prawo ja poznac. Co ten twoj chlopak sobie myslal? Ciekawe co on by powiedzial jakbys ty sobie takiego przyjaciela znalazla? Moj nie ma takich zazylosci z nikim, znam jego kolezanki ale nie sa to takie znajome z ktorymi sie regularnie spotyka jak juz to idziemy razem. Na poczatku mial kontakt z byla bo byli dlugo razem i rozstali sie w kulturakny sposob. Powiedzialam mu nie ma problemu zeby do siebie dzwonili od czasu do czasu ani raz na jakis czas spotkanie ALE zawsze ma mi mowic jak rozmawiali przez tel nie uwazam za niedtosowne pytac rowniez o czym i jak sie chca spotkac to ma mnie najpierw zapoznac z nia czyli zabrac na takie spotkanie. W koncu jak nie robia i gadaja o czyms czego ja bym nie chciala zeby robil to chyba to nie jest problem? Na szczescie on to rozumial raz ona miala problemy zdrowotne i chcial ja odwiedzic zeby zapytac jak sie czuje itp ale jej pwoiedzial ze teraz jest ze mna w zwiazku wiec przujdziemy razem. Do spotkania nie doszlo z przyczyn losowych ale laska juz sie jakos tak czesto nie odzywala w koncu sobie znalazla kogos i wiem ze twraz jak sie spotkamy to bedzie cala 4. Moze jak ten twoj zostanie sam oceknie sie ze przyjaciolka nie byla warta rozpadu zwiazku? A jak za niedlugo zobaczysz ich razem trzymajacych sie za reke to sama bedziwsz miala odp :)

Gość związek to ja i ty nikt inny
właśnie miałam zamiar załozyć nowy temat dotyczący wtrącania się osób trzecich w związki i przyjaźnie,dobrze zrobiłaś odchodząc od chłopaka,teraz albo zawalczy o Ciebie albo będzie z tamtą bo pewnie tak sie skonczy

Gość gość
Może ta przyjaciółka nie chciała Cie poznać, bo chłopak jej okropnych rzeczy o Tobie naopowiadał? Ja miałam taką sytuację, mój przyjaciel obgadywał przede mną swoją dziewczynę... że zazdrośnica, że ma paskudny charakter i tak dalej. I wiesz co? Spotkałam się z nią za jego plecami. Dziś on nie jest już moim kumplem, a z nią przyjaźnimy się juz kilka lat.

Gość gość
Nie zdziwie sie jesli ta Ola jest teraz jego dziewczyna. Jesli byla tylko kolezanka to obecnosc dziewczyny jej kolegi czyli Twoja nie powinna przeszkadzac i tyle, dobrze zrobilas bo nie byl Ciebie wart.

taaa, rozstanie jest zawsze z winy koleżanki, kolegi, siostry, brata, teściowej, sąsiadki... bo przecież nie z winy osób, które są ze sobą w związku :D oj dzieci, dzieci.

Gość gość
misio jak zwykle niewinny to ta podła jego "przyjaciółka" jest wszystkiemu winna! misio również znalazł winnego - to nie przyjaciółka tylko jego dziewczyna w każdym razie wszyscy winni dookoła tylko on nie!

Gość gość
Wszyscy winni tylko nie autorka:D:D