Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaa 88

mój ,,za idealny" mąż....

Polecane posty

Gość kasiaaaaa 88

Hej. Pewnie mnie skrytykujecie ale naprawdę muszę się wygadać i znaleźć wyjście z tej sytuacji... Mój mąż: przystojny, regularnie uprawia sport, nie pije (czasem lampkę wina ze mną, z kolegą jakieś jedno piwo, nie lubi wódki, NIGDY nie widziałam go pijanego), pracuje, jest gentlemanem, otwiera drzwi, podaje kurtkę, odsuwa krzesło, NIGDY na mnie nie krzyczał (jesteśmy razem 5 lat - zawsze było porozmawiajmy, wyjaśnijmy to na spokojnie, mamy dziecko - całą ciążę mnie wspierał, woził do lekarzy, teraz jej czyta na dobranoc, bawi się z nią, przytula, całuje, idealny tatuś, idealny mąż... daje mi prezenty, kwiaty, seks mamy prawie codziennie - bardzo się stara.... Co jest nie tak? Jest za idealnie! Znudziło mi się.... ostatnio na imprezie firmowej całowałam się z kolega pod wpływem chwili jeśli mój mąż nie miałby po mnie przyjechać to chyba bym się z nim przespała miałam po prostu ochotę na zmianę.... Doradźcie coś. Mieliście tak kiedyś? Jak ,,odświeżyć" idealne małżeństwo?

Gość gość
rzeczywiście jesteś głupia......

Gość gość
Radze ci sie ogarnac.... Jak potrzebujesz jakies odskoczni idz skoczyc z spadochronu albo cos a nie zdradzac. Zobaczysz zdrada wyjdzie i stracisz go i dopiero bedzie placz zatesknisz za ta nuda z swoim idealnym mezem. Wiesz ile kobiet marzy o takim mezu? Nawet ja. Ale kobiecie nie dogodzisz. Jak pije bije itp zle. Jak kochany pracowity zle. Ja nie rozumiem takiegoo podejscia ale wiem ze taki skok w bok sie zle konczy.

Gość gość
To tylko się cieszyć. Ja mam bardzo podobnie.A "świeżość"? Po prostu zacznij wymyślać coś co możecie razem robić w weekendy? Wspólne zainteresowanie

Gość kasiaaaaa 88
no niby weekendy są czasem jeździmy na narty i na deskę zimą, latem na wakacje, nad wodę, w góry, chodzimy do teatru, na koncerty....

Gość gość
przecież to zmyślone bajki :D buhaaaahaaa

Gość gość
SPRÓBUJ Z NIM POGADAĆ MOŻE?

Gość gość
Nie zdradzaj bo zniszczysz sobie i mezowi zycie wiem co gadam!

Gość gość
Faktycznie jesteś głupia! Oddaj mi go!

Gość gość
To ja powiem coś "śmiesznego" Jestem z tego opisu taki sam jak mąż autorki i nigdy nie byłem w związku a mam 25 lat. Kobiety po prostu wolą badboya choć potem płaczą, marudzą i narzekają na to jakich mężczyzn "trafiają" a tak na prawdę wybierają.

Gość do pana powyżej
To ja chcę Cię poznać :) Też mam 25 lat i jestem porządną dziewczyną :D

Gość gość
Tu pan wyżej :) Witam Panią z dziś . No może nie jestem taki sam jak pan w temacie bo ja seksu nie uprawiam przede wszystkim dlatego, że mam orientację aseksualną. Podejrzewam jednak, że Pani chciała by jednak uprawiać seks i tu byłby problem. Chyba, że jest Pani również osobą aseksualną?

Gość gość
Baba jak to baba, każdy facet jej się znudzi i na każdego prędzej czy później będzie narzekać, nie ważne czy facet to d**ek, czy ideał. Kobiety nigdy nie usatysfakcjonujesz prędzej czy później i tak się puści.

Gość pani poniżej
Proszę Pana - a może Pan jeszcze nie poznał ,,tej jedynej" i nie ma Pan ochoty na seks bo nie zaznał Pan miłości? Wszystko może się zmienić :) youtube.com/watch?v=-2w-An8PsR8

Gość gośćmfaajtg
gamonie od bad boyów i dziwek w natarciu,jesteście juz nudni z tymi tekstami,kobiety wolą bad boyów,kobiety to szmaty i materialistki,ja lubię normalnych i nie puszczam się,czasem żyłam za grosze wiec wypraszam sobie

Gość gośćfjíjnad
zazdroszczę ci autorko,nie zdradzaj męża,wrażen mozna szukać w inny sposób,no chyba ze zdecydujecie sie oboje na trójkąt albo swingowanie,

Gość gość27
wszedzie musi byc rownowaga...jak ktos za bardzo wchodzi w dupe to tak jest...tak zawsze bylo i bedzie...wniosek: maz powinien za bardzo nie byc dobry

Gość gość
zamiast odświeżać małżeństwo to powinnaś mu to tym powiedzieć, ma prawo wiedzieć z kim się związał i ma prawo być jeszcze szczęśliwy z kimś normalnym.

Gość gość
Skok ze spadochronem to świetny pomysł jeszcze lepiej będzie jak go nie rozlozysz ;)

Gość gość
Mam nadzieje ze to prowo :/

Gość gość
Tak to juz jest, gdy ktos za bardzo wchodzi w tylek drugiej osobie niezalezniw od plci. Gdy laska jest za dobra, za mila to obrywa od zycia, wiaze sie z damskim bokserem, albo zdrajca. Gdy facet jest za dobry dostaj***abe co chce wrazen, a potem jest zdradzany i upokarzany :/ wniosek dla wszystkich ludzi: Badzcie sku****lami i zimnymi sukami wtedy bedziecie szanowani i kochani!

Gość gość
gość dziś Tak to juz jest, gdy ktos za bardzo wchodzi w tylek drugiej osobie niezalezniw od plci. Gdy laska jest za dobra, za mila to obrywa od zycia, wiaze sie z damskim bokserem, albo zdrajca. x Kobieta wiąże się z damskim bokserem, albo zdrajca bo takiego chce bo to bad boy.