Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego współczesne 16 latki to takie ponętne i atrakcyjne kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś tak nie było

Gość gość
Raczej tłuste świnki z celulitem, przesiadujące w Mc donaldzie i galeriach, bez pasji i zainteresowań z ajfonem w łapie :O

Gość gośćewunia
12:55 haha dokładnie, i ta sama stylówa - długie rozpuszczone włosy, przyciemniane brwi, generalnie żeby wyglądać jak najpodobniej do Kendall Jenner i airmaxy

Gość gość
Wszystkie takie same jak klony :O te brwi źle namalowane jakby 24 na dobe zdziwone nigdy nie zrozumie tej dziwnej mody

Gość gość
dzisiaj 40stki czesto wyglądają lepiej niz te tłuste albo wulgarnie ubrane i wymalowane nastolatki

Gość gość
dzisiaj 40stki czesto wyglądają lepiej niz te tłuste albo wulgarnie ubrane i wymalowane nastolatki

Gość gość
Zazdrośnice, mam 17 lat i jakbym chciała mogłabym mieć waszych wszystkich facetów czy mężów. Jestem piękną, wysoką i szczupłą dziewczyną o idealnej sylwetce i buzi aniołka. Wszyscy mężczyźni oglądają się za mną i niejeden raz składali mi różne propozycje. Nie wszystkie jesteśmy zaniedbane gówniary. Wasze szczęście, że mam fajnego chłopaka i wiąże z nim konkretne plany.

Gość pięknaimądra25
Nastolatki są niezłe, ubierają się ponętnie, do tego nie mają skrupułów i są napalone ;) Nie wiedzą, że są tylko "tyłkami do zaliczania" a często faceci za nimi latają i się uganiają, aby zaliczyć! Ale większości to pasuje :D Przestanie, jak zmienią im się priorytety, zaczną chcieć mieć przy swoim boku mężczyzn, ojców swoich dzieci i się postarzeją. Wtedy to one zaczną mieć problem z młodszymi od nich panienkami i trząść tyłek o to by taka 17-stka jej nie odbiła mężusia :D Hi life!

Gość gość
A ty lalka masz 17-lat i wiążesz konkretne plany :D Ciekawe, czy jakbyś wpadła, przytyła z 15 kg i zaczęła na poważnie polegać na swoim chłoptasiu, to czy by nie pobiegł do innej blondyneczki z długimi nogami. Poważne plany, to miłość, oddanie i poświęcenie, ale co ja tutaj będę gadać... Sama jestem młoda, piękna i zadbana, tylko moimi priorytetami nie jest ganianie się za facetami, jak większości nastolatek, które mam okazję poznawać ;)

Gość gość
przerobilem kilka osiemnastek, latwiej z nimi niz ze starszymi, pracuje i mam troche kasy a i to wystarcza, fajne sa i czasami mi ich szkoda, ale same chca

Gość gość
Tak i tu się zaczyna ich problem!!!! W żywności dużo szkofliwych antybiotyków i hormonów niebogi może po żyją do 40 lub 50 lat i dzięki syfiastej żywności porą niebogi! !!!!!!!

Gość gość
Tak i tu się zaczyna ich problem!!!! W żywności dużo szkofliwych antybiotyków i hormonów niebogi może po żyją do 40 lub 50 lat i dzięki syfiastej żywności porą niebogi! !!!!!!!

Gość gość
Ja w wieku 17-stu lat wyglądałam jak dzieciak, a te które wyglądały jak laseczki się ze mnie śmiały :) Teraz mam lat 28 i wyglądam jak laleczka, a te które się ze mnie śmiały mi zazdroszczą!

Gość Błękitnaaa
"przerobilem kilka osiemnastek, latwiej z nimi niz ze starszymi, pracuje i mam troche kasy a i to wystarcza, fajne sa i czasami mi ich szkoda, ale same chca" -> Pamiętaj, chłopcze, że dobro i zło powraca, żeby Ciebie przypadkiem nikt nie wykorzystał w jakiś sposób :O , poza tym może któraś zajść w ciążę, myśl więcej głową na karku 🖐️

Gość MAM38 i daje rade
to nie wina 16 tylko 40 ktore zapominaja dbac o siebie! Nie miejscie pretensji do tych dziewczyn moze zaczynaja za wczesnie niektore rzeczy ale to my (ja mam 38) zapominamy dbac o siebie! Jak nie ccesz plakac jako porzucona dla mlodszej wez sie do pracy :) skocz na silownie uzyj dobrego kremy troche czasu na masaz! Jak mowisz ze nie masz pieniedzy na to, to powiedz mi skad ma taka 16?! one po prostu troche pokombinuja i mysla o sobie a my myslimy o wszystkich wkolo tylko nie o sobie :) kilka przysiadow dziennie nikomu jeszcze nie zaszkodzilo a czas znajdzieszz! sama zrobilam kilka zmian i warto jak brakuje ci motywacji dolacza do jakies grupy na FB i bedzie latwiej ja cwicze z get slim club i tam mamy 16 i 20 i 30 i 40 najstarsza jaka sie ujawnila ma 51 lat i cwiczy z nami :)

Gość gość
bo te młode p***y niby zadbane mają kasę od sponsorów,małolaty oddające sie za kosmetyki czy bluzkę

Gość gość
I dobrze że są ładne niech robią co chcą, już widzę bol d**y komentujących hehe.

Gość gość
gość Chciałabyś. Ani mój mąż ani mój facet nie chcieliby mieć z Tobą nic wspólnego. Za to Twój chłoptaś, gdy tylko znajdzie ładniejszą Ciebie kopnie Cię w doooopsko.🖐️

Gość gość
bardzo czesto piekno tych lasek jest iluzja, sa ladnie zapakowane - tona makijazu, brwi namalowane, usta namalowane, farba na wlosach, stanik push up z poduchami. Wcale sie nie czuje brzydsza od tych lachonow, a jesli ktos tak twierdzi to trudno, przynajmniej jestem prawdziwa.