Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wspomaga odchudzanie? znacie jakieś środki? coś na metabolizm, cukry

Polecane posty

Gość gość

Odchudzam się od około 3 miesięcy. Nie ma żadnych efektów. Wyeliminowałam słodycze, jem mniej owoców. Nie ma podjadania, ostatni posiłek koło 19.00. Chodzę spać dosyć późno. Nie głodzę się, jem racjonalnie. Ćwiczę w domu dwa razy dziennie. I nic nie ruszyło z wagą. Byłam u lekarza tarczyca w porządku. Problemem są chyba cukry, a raczej podejrzenie cukrzycy w ciąży. I zostałam wysłana do specjalisty, żeby to sprawdzić. Lekarz powiedział, że pewnie będą brała jakieś środki na metabolizm, unormowanie. Co bierzecie? Jakieś tabletki? Herbatki? Bo szczerze wcześniej nie wierzyłam w takie rzeczy.

Gość gość
Długie spacery. Nie biegi, ale codzienny spokojny minimum 5 kilometrowy spacer i nie ma lepszego sposobu. Żadnych medykamentów!

Gość gość
Zacznijmy od tego, że ostatni posiłek powinien być ok. 2 godziny przed snem, a nie o jakiejś magicznej 19 czy 18. Plus polecam dietę Pape - bardzo ładnie pomaga unormować ewentualne problemy insulinowe, a niczego się nie liczy. Z tabletek tylko morwa, przed posiłkiem z węglowodanami. Cała reszta to pic na wodę i naciąganie. Ćwiczenia: najlepiej porządne siłowe, interwały, treningi metaboliczne - takie właśnie rozkręcają przemianę materii na długo. Zwykłym machaniem łapkami przed TV wiele nei zdziałassz ;)

Gość GENONEFA
Jo Ci powiem że amfetamina sroczka nie ziemska ale schudniesz.

Gość gość
Szklanka wody z cytryną z samego rana

Gość gość
Mi pomaga maslo orzechowe 95 procent orzechow bez cukru czubata lyzeczka od herbaty ze szklanka cieplej wody. Jesz na lyzeczce maslo popijasz woda. Mi to smakuje i metabolizm ruszyl bo to ma duzo blonnika tylko wazne by nie zawieral cukru

Gość Aneta32y
W moim przypadku idealnym (przynajmniej dla mnie) rozwiązaniem okazało się zastosowanie Foreverslim. 14 kg w 3 miesiące. Dla mnie to duży sukces

Gość idelanie893
Dla mnie idealnym suplementem jest African Mango http://szczupla-kobieta.pl nigdy wcześniej nie stosowałam innych tabletek i powiem szczerze,że byłam trochę sceptycznie nastawiona ale niepotrzebnie ;) bo już w pierwszym miesiącu schudłam 8kg!